Direct zichtbare contourverbetering en spierverstrakking

Geplaatst op: 25-03-2011

Direct zichtbare contourverbetering en spierverstrakking

Nu nóg sneller in topvorm en klaar voor je bikini met de nieuwe´Universal Contour Wrap Classic Elite Treatment'!

Dé ideale uitkomst

Met het voorjaar, de luchtige mode en het nieuwe bikiniseizoen in het vooruitzicht, brengt de wetenschappelijk bewezen methode van ‘Universal Contour Wrap' (UCW) dé ideale uitkomst, als het gaat om snel en langdurig in topvorm komen. Reeds vanaf de eerste behandeling kun je hiermee binnen 2 uur langdurig tussen de 15 en 36 centimeter verliezen! Volledig nieuw vanaf dit voorjaar is de UCW ‘Classic Elite Treatment' waarmee de behandeltijd terug kan worden gebracht naar slechts 90 minuten met echter een nóg beter eindresultaat!

Met spraakmakende successen

Bij de ‘Universal Contour Wrap' in de ‘Classic'- uitvoering gaat het om de probleemzones zoals buik, billen, heupen en bovenbenen, die effectief en direct zichtbaar effectief worden aangepakt. Deze unieke methode voor direct zichtbare contourverbetering is inmiddels ruim 25 jaar op de markt en wordt in bijna alle landen van de wereld met spraakmakende successen toegepast.

UCW ´Classic´- behandeling

De ‘Universal Contour Wrap Classic'- behandeling is een unieke en revolutionaire wikkelmethode op basis van gepatenteerde zeeklei. De combinatie van klei en deze windsels helpt om los huidweefsel aan te spannen en zones waarin vet is opgeslagen direct compacter te maken. De nog warme zeeklei verwijdert de toxische stoffen van de vloeistof rond de vetcellen, terwijl de wikkeltechniek de zachte vetweefsels comprimeert, oftewel weer stevig tegen elkaar drukt.

De wikkeltechniek

Hierdoor wordt de huid strakker. Dit resulteert in minimaal tussen de 15 tot zelfs 36 centimeterverlies (in totaal over het gehele lichaam) reeds vanaf de allereerst behandeling! Het aanbrengen van de wikkels duurt minder dan 45 minuten, waarna de cliënt een uur lang kan relaxen, terwijl de behandeling zijn werk doet. Na de behandeling hoef je niet te douchen, want de klei zorgt ervoor dat de huid aangenaam zacht aanvoelt, zonder resterende kleiresten of andere onzuiverheden. Het enige wat je mee dient te nemen is een droge slip, omdat deze door de natte wikkels vochtig wordt.

Nieuw! Contourverbetering en spierverstrakking met de ´UCW Classic Elite Treatment´

Dankzij een nieuw en geavanceerd apparaat, te weten de UCW Chrysalis, kan het huidverstevigende en plaatselijk afslankende effect van de oorspronkelijke ´UCW Classic Treatment´ worden gecombineerd met spierverstrakking in slechts één effectieve behandeling. Deze combinatie van twee doeltreffende contourverbeterende behandelingen is revolutionair én uniek op de markt. Deze bijzondere innovatie betekent de geboorte van de ´UCW Classic Elite Treatment´, welke resulteert in minder behandelingstijd en dus nóg sneller in topvorm komen!

Hoe werkt deze nieuwe behandeling?

Voordat de wikkels met de gepatenteerde UCW- zeeklei worden aangebracht, worden de elektrostimulatiebandages van het UCW Chrysalis- apparaat op strategische punten rond het middel, de maagzone en de dijen geplaatst. Daarna worden de zeekleiwikkels aangebracht en neemt men plaats in de Chrysalis- warmtedeken voor een intensieve, maar zeer aangename behandeling van ca. 35 minuten. De elektrostimulatiebandages worden aan het Chrysalis- apparaat gekoppeld. De directe warmte zorgt voor een ontspannen lichaam en opent de huidporiën.

Sneller gifstoffen afgevoerd

Door de geopende huidporiën worden door de UCW- zeekleioplossing nóg sneller gifstoffen afgevoerd en wordt de bloedsomloop versneld. Het lymfesysteem gaat hierdoor sneller werken voor een versneld detoxproces. Deze warmtebron, gecombineerd met de elektrische spierstimulatie zorgt ervoor, dat de oorspronkelijke ´UCW Classic Treatment´ kan worden teruggebracht van 1 uur met het originele warmtepak tot slechts 35 minuten dankzij deze nieuwe ´UCW Classic Elite Treatment´! De gebieden die met elektrostimulatie zijn behandeld, vertonen meer stevigheid en beduidend slankere contouren, dan wanneer alleen de ´UCW- Classic Treatment´ wordt gegeven.

Drie individuele keuzeprogramma´s

De ´UCW Classic Elite Treatment´ combineert een variabele warmtedeken (met sauna- effect) met een elektro spierstimulatieprogramma. Tijdens deze nieuwe behandeling kun je kiezen uit drie verschillende spierstimulatieprogramma's, afhankelijk van de individuele verwachtingen. Elk programma bestaat uit 3 fasen, bestaande uit een warming up, spierstimulatie en een cooling down fase om de vorming van melkzuur (en daarmee spierpijn) te voorkomen:

Toning/versteviging

Dit is een intensief programma dat ideaal is voor het verstevigen van spieren en het opbouwen en vormen van
probleemzones die meer aandacht nodig hebben.

Shaping/vormen

Een zeer geschikt programma voor het modelleren en vormen van voornamelijk de binnen- en buitendijen
maar zeker ook de voor- en achterzijde van de dijen. Dit kan ook worden gecombineerd met het anti-cellulite-
programma.

Anti-cellulite

Met dit programma wordt de cellulite gereduceerd op de meest kritieke probleemzones, door het verhogen van de
circulatie en celuitwisseling.

De belangrijkste feiten van de nieuwe ´UCW Classic Elite Treatment´

Veel mensen denken dat het slechts om tijdelijk vochtverlies gaat bij een dergelijke methode. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek door de Universiteit van Westminster heeft echter aangetoond, dat het daadwerkelijk om direct zichtbare en langdurig weg blijvende centimeters verlies gaat!

  • UCW Classic Elite Treatment geeft dezelfde garanties als de UCW Classic Treatment
  • UCW Classic Elite Treatment heeft 35 minuten behandeltijd in plaats van 60 minuten 
  • De gebieden die met elektrostimulatie zijn behandeld, vertonen meer stevigheid en slankheid dan wanneer alleen de UCW Classic Treatment wordt gegeven
  • 100% van de proefpersonen bevestigden dat de nieuwe UCW Classic Elite Treatment een meer comfortabele en prettige ervaring is dan de UCW Classic Treatment
  • 100% van de proefpersonen gaf aan dat zij een meer opmerkelijke en opvallend meetbare verschillen voelden dan bij de originele ´UCW Classic Treatment´

 


Prijs per behandeling

  • De nieuwe ´UCW Classic Elite Treatment´ is er vanaf € 95,00 per keer.

 

 

Meer informatie: www.miraclehouse.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief