Direct wittere tanden zonder waterstofperoxide

Geplaatst op: 18-09-2014

Direct wittere tanden zonder waterstofperoxide

Met de 100% veilige whitening kit van iWhite Instant kun je gewoon thuis in slechts 20 minuten tot wel 8 tinten wittere tanden krijgen. Verkleuringen en vlekken door oa. thee, koffie en wijn worden op een veilige manier verwijderd zonder dat het schadelijk is voor je tanden of je gezondheid.

iWhite Instant bevat geen waterstofperoxide of andere schadelijke stoffen en is ook te gebruiken voor mensen met gevoelige tanden.

Unieke werking

De werking van iWhite Instant is drievoudig. De formule bevat moleculen die vlekken en verkleuringen op de tanden verwijderen, witte bioactieve kristallen die zich fixeren op de tanden en welke een laagje vormen wat zorgt voor het instant whitening effect en biologisch beschikbare calcium deposits die zorgen dat de onderliggende, gelige kleur van tanden minder kan doorschijnen. Hierdoor onstaat er een langdurig whitening effect.

De kit

De kit bestaat uit 10 dunne, flexibele kunststof bitjes met een comfortabele ‘one-size-fits-all'-pasvorm. Een verpakking is geschikt voor 5 behandelingen. De bitjes zijn apart en hygiënisch verpakt, voorgevuld en makkelijk in het gebruik. Het whitening effect houdt gemiddeld tussen de 6 en 8 weken stand. 

 

Consumentenadviesverkoopprijs

 

Lees meer over iWhite Instant

iWhite Instant start grote PR en TV campagne

iWhite Instant meest innovatieve product European Healthcare Trade Show 2014

Meer informatie: www.iwhiteinstant.com/nl-nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief