DIO Unique Drogisterijen kiest voor ASPOS van Valk Software

Geplaatst op: 14-05-2012

DIO Unique Drogisterijen kiest voor ASPOS van Valk Software

DIO Unique Drogisterijen in Zeeland heeft een overeenkomst gesloten met winkelautomatiseerder Valk Software. De overeenkomst betreft retail management systeem ASPOS. ASPOS is het eerste volledig online en realtime retailsysteem op de markt.

De vijfjarige overeenkomst werd op 27 april 2012 ondertekend, de overstap van DIO Unique Drogisterijen naar ASPOS zal plaatsvinden in juni.

2 drogisterijen en webshop Drogist.nl

DIO Unique Drogisterijen heeft 2 vestigingen in Middelburg en Goes en de bekende webshop Drogist.nl, een online drogist gespecialiseerd in afslanken, gezondheid, parfum, make-up en gezondheidsartikelen. Eigenaar en directeur, de heer Jacco Luijk: "De innovatieve producten in combinatie met de continuïteit, branche kennis en service van Valk Software spreken ons aan. Wij zijn van origine een multichannel retailer. ASPOS sluit daar uitstekend op aan. Ook de kiosk waarmee we het assortiment van de webshop naar de winkelvloer brengen past in onze plannen."

Retailsysteem ASPOS: veilig, betrouwbaar en snel!

Valk Software is al 22 jaar specialist in innovatieve winkelautomatisering. Robert Valk, oprichter en directeur: "De trend naar multichannel retailing is onmiskenbaar. Daar spelen wij op in met multichannel retailing platform ASPOS. ASPOS werkt met één centrale database van waaruit consumenten één beleving hebben op de winkelvloer, op het web en mobiel. Alle gegevens over klanten, orders, transacties en voorraden zijn volledig online en realtime beschikbaar, gewoon via internet. Dankzij de modernste technieken is ASPOS veilig, betrouwbaar en snel."

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief