D.I.O. relatiedag

Geplaatst op: 01-01-1970

Op maandag 20 september houdt D.I.O. de jaarlijkse formuledag voor ondernemers en leveranciersdag voor leveranciers.

Dit jaar wordt het net even wat anders, de formuledag en leveranciersdag zijn gecombineerd tot één evenement, de D.I.O. Experience.

Jaarplannen 2011

Tijdens deze dag worden de plannen voor 2011 toegelicht. Ondernemers en leveranciers worden op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen bij D.I.O. en binnen de branche. 

D.I.O. neemt iedereen mee langs kansen en bedreigingen. Uiteraard laat D.I.O. de aanwezigen ervaren hoe er van bedreigingen kansen worden gemaakt.

Tijdens deze dag wordt duidelijk hoe D.I.O. nog beter en prominenter op de kaart gezet gaat worden en dat de zelfstandige D.I.O. drogist springlevend is en volop toekomstkansen heeft.

Verkiezing

Ook dit jaar vindt er een verkiezing voor D.I.O. drogist van het jaar plaats. Dit jaar heeft de verkiezing een iets andere invulling gekregen. Er zijn dit jaar 4 categorieën, namelijk Beste nieuwkomer, Formule-uitstraling, Local Hero en Klantgerichtheid.

Locatie

De D.I.O relatiedag wordt dit jaar gehouden in De Fabrique in Utrecht. Deze sfeervolle locatie is gevestigd in een oude mengvoederfabriek die bijna een eeuw als zodanig gefunctioneerd heeft. De Fabrique heeft een mooie industriële uitstraling die zeker inspirerend zal werken.

Spectaculaire afsluiting

De dag wordt afgesloten met een spectaculair optreden van de dames van Big, Black & Beautiful. Het doel van het optreden is duidelijk: het dak moet er af! Het publiek kan een super swingend non-stop optreden verwachten met hits van de afgelopen 30 jaar uitgevoerd door drie super soulzangeressen.

Kortom, de D.I.O. Experience op 20 september wordt een bijzondere en inspirerende dag.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief