D.I.O. Natuurdrogist de Kruidentuin geopend

Geplaatst op: 07-05-2014

D.I.O. Natuurdrogist de Kruidentuin geopend

Op 1 mei j.l. opende eigenaresse Yvette van Eck D.I.O. Natuurdrogist de Kruidentuin in Koog aan de Zaan. Ze bouwde haar voormalige G&W winkel om tot een D.I.O. de Natuurdrogist en doopte hem de Kruidentuin.

Met deze Natuurdrogist de Kruidentuin heeft D.I.O. drogisterijen alweer haar negende Natuurdrogisterij in Nederland geopend.

Natuurlijke producten

D.I.O. Natuurdrogist de Kruidentuin heeft een oppervlakte van ca. 150 m2. In de winkel bevindt zich ook een schoonheidssalon en een pedicure. In de buurt ziin o.a. een Albert Heijn, slager, visboer en bloemenzaak gevestigd. Yvette van Eck is met haar winkel de enige drogisterij. Consumenten kunnen in de Kruidentuin terecht voor reguliere drogisterij-artikelen, maar ook voor natuurlijke gezondheidsproducten en natuurlijke lichaamsverzorging.

Uitgebreid assortiment

Naast het gezonde en natuurlijke karakter van de D.I.O. de Natuurdrogist is er ook plaats voor beleving. In de winkel staat bijvoorbeeld een proeftafel waar de klant producten kan uitproberen en een aparte tafel waar de drogist zijn klant kan adviseren bij specifieke problemen. Met een ruime keuze aan vitaminen en mineralen, natuurlijke en dierproefvrije huid-en haarverzorging, honderden soorten kruidenthee, kruiden, voeding, ambachtelijk snoep, glutenvrije producten en cadeauartikelen worden alle zintuigen in deze winkel geprikkeld.

Gezonde en verantwoorde producten

In D.I.O. de Natuurdrogist is het groene gezicht van D.I.O. als het ware het meest herkenbaar. Met een nog breder assortiment in reform, het verantwoorde huismerk Erica, natuurlijke gezondheidsproducten en natuurlijke lichaamsverzorging past de Natuurdrogist goed in de trend van deze tijd. De trend van de steeds bewuster levende consument die vraagt naar gezonde en verantwoorde producten. Omdat het een formule is die de toekomst heeft, verwacht D.I.O. drogisterijen dan ook dat er meer D.I.O. de Natuurdrogisten zullen volgen.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief