D.I.O. Lisette uit Hoofddorp wint D.I.O. eindsprint van John Frieda

Geplaatst op: 21-12-2012

D.I.O. Lisette uit Hoofddorp wint D.I.O. eindsprint van John Frieda

Nadat er deze week drie D.I.O.-leden hun prijzen in ontvangst mochten nemen voor de D.I.O. eindsprint waar Orthica in de aandacht stond werden er weer opnieuw drie D.I.O.-leden verrast!

In deze D.I.O. eindsprint voor John Frieda werd de eerste prijs gewonnen door D.I.O. Lisette uit Hoofddorp, gevolgd door D.I.O. Anna te Aalsmeer en D.I.O. de Koning te Zoetermeer.

Merken onder de aandacht

Met de D.I.O. eindsprint hebben de formuleleden de mogelijkheid om speciaal geselecteerde merken extra aandacht op de winkelvloer te geven. Drie weken lang staan één of meerdere merken centraal en moeten de winkels proberen dat merk in die weken zo goed mogelijk te verkopen. Degene die dat ten opzichte van vorig jaar het beste blijkt te hebben gedaan, kan naast extra omzet, leuke prijzen winnen. De uitslag laat zien dat heel veel winkels heel erg hun best hebben gedaan om een goede score neer te zetten.

Handige en leuke prijzen

Negen verschillende merken doen hier aan mee en onder behoud van scanningsdata is bepaald welke drogist in de desbetreffende verkoopweek de winnaar is. In week 45 t/m 47 stond KAO - John Frieda in de aandacht. D.I.O. Lisette heeft wel een hele handige prijs in ontvangst mogen nemen: een kappersbon t.w.v. € 50 ,- voor elke medewerker! Maar ook de 2e prijs is niet mis. D.I.O. Anna heeft een John Frieda cadeaubon t.w.v. € 25,- voor elke medewerker in ontvangst mogen nemen. En D.I.O. de Koning heeft een KAO-pakket t.w.v. € 50,- gewonnen.

Het doel van de D.I.O. eindsprint

Met deze actie kunnen ondernemers hun adviesfunctie benadrukken en de consument overtuigen van hun specialisme. Het geeft het personeel een stimulans om zich nog meer in te zetten voor gedegen productkennis en meer bij verkoop. Een mooie tool om een eindsprint te maken en 2012 knallend af te sluiten!

 

Bekijk ook de andere winnaars van de D.I.O. eindsprint!

Prijsuitreiking helikoptervlucht aan D.I.O. van Rheenen uit Weesp

D.I.O. de Koning uit Zoetermeer wint D.I.O. eindsprint van Louis Widmer

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief