D.I.O./FACO leveranciersdag 2013 zeer geslaagd en succesvol

Geplaatst op: 13-09-2013

D.I.O./FACO leveranciersdag 2013 zeer geslaagd en succesvol

Afgelopen maandag 9 september was het zover: de jaarlijkse leveranciersmiddag van D.I.O./FACO. Een belangrijke middag om met de leveranciers van D.I.O./FACO bij te praten over een grote volgende stap voor D.I.O. maar ook om stil te staan bij de huidige marktontwikkelingen, de positie van D.I.O. daarin, maar vooral ook over de ambitie voor het aankomend jaar.

Al met al was het maandag absoluut een geslaagde en inspirerende middag!

Samenwerking communicatiebureau JUMP!

D.I.O. zal vanaf 2014 gaan samenwerken met het communicatiebureau JUMP! uit Amsterdam. Hiermee krijgt D.I.O. in haar communicatie een nieuw eigen gezicht en in haar marktbewerking een duidelijke aanscherping. In opvolging van dit nieuws werd door JUMP! zelf een presentatie gehouden, waarin zij iedereen in de zaal inspireerden om met een frisse blik en goede moed 2014 in te gaan.

Beste D.I.O. Leverancier 2013: Biohorma

Dezelfde middag was ook de uitreiking van de awards Beste D.I.O. Leverancier 2013, D.I.O. ondernemers kozen zelf de winnaars:

  • Eerste plaats: Biohorma. Een perfect voorbeeld als het gaat om logistieke performance zowel op groothandels als op detail niveau. Biohorma (bekend van A. Vogel) is al jarenlang een gerespecteerde leverancier, zowel in goede als slechte tijden. Zij heeft de afgelopen jaren bewezen van bedreigingen kansen te maken, en zorgt voor vele innovaties in de branche. Tot slot biedt Biohorma ons ondersteuning bij het maken van schappenplannen en beschikt zij over een professionele buitendienst.
  • Tweede plaats: Coty. Pijlers hiervoor waren de goede ondersteuning van hun buitendienst, het feit dat de zelfstandige drogist wordt gezien als serieuze partij naast de filiaalbedrijven en de aansprekende vernieuwingen en introducties voor de consument.
  • Derde plaats: Omega Pharma. Met haar grote merkenportfolio is deze grote speler toch erg bewust van de rol van de zelfstandige markt. Omega Pharma maakt dan ook geen onderscheid in actie tussen filiaal en zelfstandigen.

 

Op de foto: prijsuitreiking door Tjeerd Verbeke (D.I.O.) aan Dhr Marcel Kramer van Biohorma

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief