D.I.O. Drogisterijen genomineerd voor NFV Franchise Innovatieprijs 2015

Geplaatst op: 16-04-2015

D.I.O. Drogisterijen genomineerd voor NFV Franchise Innovatieprijs 2015

D.I.O. Drogisterijen is samen met de combinatiewinkel Coop en The Readshop een van de drie genomineerden voor de NFV Franchise Innovatieprijs 2015.

Met de NFV Franchise Innovatieprijs worden franchiseformules die innoverend te werk gaan in het zonnetje gezet. De Nederlandse Franchise Vereniging heeft bij deze nominatie vooral gelet op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen in innovatie.

Shop-in-shop concept

D.I.O. Drogisterijen is in 2013 begonnen met het shop-in-shop concept en opende dat jaar de eerste combinatiewinkel met The Read Shop. In 2014 heeft D.I.O. Drogisterijen deze samenwerking verder uitgebreid met Coop supermarkten. Een D.I.O. Drogisterij, een Coop en een Read Shop onder één dak. Op deze manier biedt D.I.O. Drogisterijen een nog breder en veelzijdiger assortiment voor haar klant en wordt er slim ingespeeld op de retailmarkt die in snel tempo aan het veranderen is.

Succesvol concept

Zowel D.I.O. Drogisterijen als Coop supermarkten en The Read Shop  zoeken voortdurend naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de markt. Deze samenwerking heeft zich inmiddels al bewezen als een zeer succesvol concept. Het ligt daarom in de lijn der verwachting dat D.I.O. Drogisterijen nu en in de toekomst nog meer gecombineerde winkels gaat openen.

Bekendmaking

Op donderdag 28 mei a.s. zullen de drie genomineerden een filmpresentatie geven tijdens het Franchisediner op de jaardag van de NFV waar na het stemmen de winnaar bekend worden gemaakt.

D.I.O. Drogisterijen is onlangs gekroond tot ‘Beste Servicedrogist van het jaar’.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief