D.I.O. drogisterij Zijp uit Krommenie heropend

Geplaatst op: 30-05-2013

D.I.O. drogisterij Zijp uit Krommenie heropend

Sinds een aantal weken staat er op de Heiligeweg in Krommenie een splinternieuwe winkel van D.I.O. drogisterij Zijp. Ruim zes jaar geleden is er een brand geweest in de winkelstraat waardoor de winkel van de eigenaren Frank en Judith verloren is gegaan.

In de afgelopen 6 jaar hebben zij met het team met veel plezier gewerkt op de noodlocatie aan het Rosariumplein. Zoals ze het zelf noemen ‘werken in onze ski-hut'.

Breed assortiment

Nu 6 jaar later staat er weer een nieuwbouwcomplex op de Heiligeweg. Buiten veel woningen is er een grote Agrimarkt en sinds 6 mei dus ook een ruime D.I.O. drogisterij van Frank en Judith. Op ruim 350 m2 verkoop-oppervlakte is er veel ruimte voor luxe geuren en (huid)verzorging, gezondheid, het madeliefconcept, een beautysalon en een fotoshoot.

Extra feest

Frank en Judith hebben bewust gekozen voor D.I.O. omdat er ruimte is voor eigen ideeën. Ook bij de winkelinrichting is er een duidelijke inbreng van Frank en Judith zonder dat de D.I.O.-formule tekort wordt gedaan. Naast dat ze een feestje vieren omdat ze op een nieuwe locatie zitten viert D.I.O. haar 20-jarig jubileum en dat wordt uitbundig geviert met de klanten. De D.I.O. drogisterijen zijn extra feestelijk versierd en trakteren meer dan 20 weken lang met superscherpe kortingen, cadeautjes, aanbiedingen, prijzenpakketten en acties!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief