D.I.O. drogisterij Michelle uit Heerhugowaard plaatst pasfotocabine

Geplaatst op: 14-01-2013

D.I.O. drogisterij Michelle uit Heerhugowaard plaatst pasfotocabine

D.I.O. drogisterij Michelle uit Heerhugowaard heeft sindskort een pasfotocabine waar consumenten pasfoto's en ingesproken filmpje kunnen maken of de foto digitaal kunnen meenemen. De consument wordt geholpen door de stem van de computer.

Consumenten kunnen nu in slechts enkele minuten zelf pasfoto's maken in de nieuwe pasfotocabine voor o.a. rijbewijs, paspoort, sollicitatie, relatie en andere activiteiten.

Meerdere mogelijkheden

Natuurlijk kan men ook kiezen uit één van de drie opnames van de paskamerfoto's die gemaakt worden en zo de mooiste af laten drukken op papier. Ook minder-validen en rolstoelgebruikers kunnen zelfstandig gebruik maken van deze service. Om een digitaal exemplaar mee naar huis te nemen hoeven consumenten alleen een USB-stick mee te nemen of te kopen in de winkel. Nieuw is dat men ingesproken filmpjes kan maken. Deze zijn geschikt om op Youtube te plaatsen of bij te sluiten bij de e-mail als extra ondersteuning van bijvoorbeeld een sollicitatie.

Gemak voor de consument

Jan Jaap Kelder, filiaalmanager van D.I.O. Michelle, is heel blij met de pasfotocabine. "Het is een hele mooie uitbreiding van het al ruime assortiment en de consumenten hoeven nu niet meer stad en land af te zoeken waar ze een pasfoto kunnen laten maken. Dat kan vanaf nu ook in ‘De Stad van de Zon'.

Donderdag en vrijdag koopavond

Ter introductie heeft D.I.O. drogisterij Michelle uit Heerhugowaard de prijs voor de eerste 50 klanten wel heel aantrekkelijk gemaakt. Voor de werkende medemens hebben ze donderdag en vrijdag koopavond tot 20.00 uur.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief