D.I.O. drogisterij Binco opent tweede winkel in Apeldoorn

Geplaatst op: 30-09-2013

 D.I.O. drogisterij Binco opent tweede winkel in Apeldoorn

Dinsdag 1 oktober wordt een feestelijke dag voor Remco Bins, dan wordt de tweede D.I.O. winkel van de ondernemer in Apeldoorn geopend. Naast Apeldoorn heeft hij nog een D.I.O. Drogisterij Parfumerie aan de Loenenseweg 6a in Eerbeek.

Het succes van de eerste D.I.O. drogisterij was zo groot dat de eigenaar besloot uit te breiden met een tweede winkel.

Mooie en bijzondere locatie

Nog geen twee weken geleden kreeg Bins, de nieuwe eigenaar, de sleutel van het pand in Apeldoorn. De winkel zit op een leuke locatie pal achter Paleis Het Loo in een bijzondere buurt met veel speciaalzaken. Het is een andere winkel dan de D.I.O. Drogisterij Parfumerie in Eerbeek. De nieuwe winkel heeft veel meer ruimte voor luxe merken.

Van DA naar D.I.O.

Bins pakte deze kans met twee handen aan. In slechts acht dagen is de voormalige winkel van DA Drogisterij Last getransformeerd tot een prima D.I.O. drogisterij. Hieruit blijkt maar weer op wat voor een achterban een D.I.O.-ondernemer kan rekenen.

Totale ombouw van winkel

Om de formule van D.I.O. in de nieuwe winkel tot uiting te brengen is de routing aangepast, de kleur op de wanden lichter geworden, de ramen aan de voorkant bestickerd, sfeermaterialen aangeleverd, een signing aangebracht aan de buitenkant van de winkel etc. Want natuurlijk ook de installatieorder moet besteld en geleverd worden. Stap voor stap wordt de winkel de komende tijd verder opgefrist en aangepast.

Winnaar 'Meest commerciële D.I.O. winkel 2013'

Zondag 1 september op de vakbeurs Health & Beautiful sleepte de D.I.O. ondernemer ook nog eens de prijs voor 'Meest commerciële D.I.O. winkel 2013' in de wacht tijdens de jaarlijkse verkiezing van 'Beste D.I.O. drogisterij 2013'. Bins heeft een bewezen oog voor detail. De winkel in Eerbeek ziet er op ieder moment van de dag commercieel krachtig uit, er wordt veel aandacht besteed aan de invulling en de presentatie van lopende promoties. Ook op lokaal gebied weet deze ondernemer zich te onderscheid

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief