D.I.O. Drogist opent vijfde winkel in Suriname

Geplaatst op: 16-04-2013

D.I.O. Drogist opent vijfde winkel in Suriname

Arthuro Rodrigues heeft afgelopen zaterdag 13 april jl. zijn vijfde D.I.O.-vestiging in Suriname geopend. De ondernemer heeft nog drie drogisterijen in Paramaribo en één in Lelydorp.

Het succes van de eerste vier winkels was zo groot, dat de eigenaar besloot uit te breiden met een vijfde winkel in Coppename.

Succesvolle opening

De opening van de winkel was een groot succes! Voor de deur stonden drommen met mensen en gedurende de dag moest vijf man bewaking er voor zorgen dat klanten per aantal naar binnen mochten. Ook was er een plaatselijke tv-ploeg aanwezig en was er een aankondiging van de nieuwe geopende drogisterij op drie radiostations. Dit alles heeft gezorgd voor een gigantische omzet tijdens deze openingsdag.

Herkenning voor de klant

Voor de Nederlanders die remigreren naar Suriname betekent de D.I.O. drogisterij een stukje herkenning. Daarnaast is het een geweldige manier om de naamsbekendheid van D.I.O. buiten de landsgrenzen te vergroten.

Over D.I.O. Drogisterijen

D.I.O. is een drogisterij/parfumerie formule en is onderdeel van de retailorganisatie FACO. Er zijn ruim 175 winkels verspreid door heel Nederland. Ook heeft D.I.O. 5 vestigingen in Suriname. Bijna alle D.I.O. winkels zijn eigendom van zelfstandige drogisten. De voornaamste producten in het assortiment zijn drogisterij- en cosmetica-artikelen. D.I.O. voert verschillende eigen merken o.a. Idyl en Madelief. Idyl is het beste goedkope alternatief voor A-merken en het Madelief merk staat voor groen en verantwoord. D.I.O. streeft ernaar om met de Madelief selectie een flinke bijdrage te leveren aan de bewustwording van een groen en verantwoord alternatief. D.I.O. is de afgelopen jaren snel gegroeid en heeft de ambitie deze groei ook de komende jaren door te zetten.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief