D.I.O. Drogist neemt tv-commercials op in 2012

Geplaatst op: 24-01-2012

D.I.O. Drogist neemt tv-commercials op in 2012

In Kootwijkerbroek was het om half negen 's ochtends al een drukte van jewelste voor de deur van D.I.O. Bea van Lagen en niet voor niets want daar werden de landelijke televisie commercials van de D.I.O. drogist opgenomen!

De televisiecommercials worden vanaf maandag 27 februari uitgezonden op SBS 6, Net 5 en Veronica.

Herkenbaarheid vergroten 

Konden vorig jaar de D.I.O.-formuleleden zichzelf nog opgeven als figurant om te schitteren in een van de commercials, dit jaar worden er in tien verschillende D.I.O.-vestigingen achttien verschillende thema's opgenomen om de herkenbaarheid van de winkels te vergroten. De commercials zijn elke veertien dagen anders maar wel herkenbaar. Het lijkt op een animatie en heeft een zeer moderne en vlotte uitstraling. 50% van de commercials wordt op super primetime (19.30 - 23.30) uitgezonden, 90% zit tussen 17.00 - 24.00 uur!

Kernwaarden van D.I.O. drogist

Met de televisiecommercials probeert D.I.O. haar doelgroep zoveel mogelijk te bereiken om zo de naamsbekendheid te verhogen, traffic te genereren en te laten zien waar D.I.O. sterk in is. Zo werkt D.I.O., ondanks de economisch minder florissante tijden, aan het uitbouwen van haar formule. De commercial vertaalt exact waar de D.I.O. drogist voor staat:

  • Uw D.I.O. drogist is altijd dichtbij 
  • Bij uw D.I.O. drogist krijgt u altijd deskundig advies
  • U vindt wat u zoekt bij de D.I.O. drogist
  • Uw D.I.O. drogist vertrouwd en voordelig

Deze kernwaarden worden uitgebreid vertolkt in audio en beeld, 18 weken lang, verspreidt over het gehele jaar 2012.

Speciale song

Er is specifiek een audio (song) geschreven en gecomponeerd welke de commercial indrukwekkend ondersteunt. Deze song kan ook als ringtone gebruikt worden. U kunt deze binnenkort downloaden op diodrogisterij.hyves.nl.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief