D.I.O. Drogist bestaat 20 jaar en viert dit samen met de consument!

Geplaatst op: 16-05-2013

D.I.O. Drogist bestaat 20 jaar en viert dit samen met de consument!

Het is alweer twintig jaar geleden dat de eerste D.I.O. drogist in Nederland zijn deuren opende. Twintig jaar later zijn er al zo'n 175 D.I.O. drogisterijen, verspreid door heel Nederland. Onlangs werd zelfs de vijfde winkel in Suriname geopend.

Dit heugelijke feit wordt uiteraard in alle winkels uitbundig gevierd want bij D.I.O. drogist staat de consument op nummer één!

20 weken feest bij D.I.O.

Op maandag 21 mei a.s. start D.I.O. het jubileum ‘Bij D.I.O. meer dan 20 weken feest en wie jarig is trakteert.' De D.I.O. drogisterijen zijn extra feestelijk versierd en trakteren meer dan 20 weken lang met superscherpe kortingen, cadeautjes, aanbiedingen, prijzenpakketten en acties.

Eerste D.I.O. drogisterij in Zoetermeer

Een van de eerste D.I.O. drogisterijen die in Nederland het levenslicht zag, is gevestigd in Zoetermeer. Mede-eigenaar Vincent Meeuws is zelf in 1997 in de winkel begonnen. In de eerste jaren werd de winkel bemand door zijn moeder (Antoinette) en broer.

Hart voor de zaak

Vincent Meeuws: "Wij kozen indertijd voor de D.I.O. formule omdat D.I.O. de enige was die in ons geloofde. De andere formules zagen het niet zitten in onze wijk. Iets waarvan ze tot op de dag van vandaag spijt hebben. Ik ben in de drogisterij begonnen met het controleren en vullen van de goederen waardoor ik steeds meer interesse kreeg voor de zaak en het ondernemen echt als een hobby ben gaan ervaren."

Mee gaan met de tijd

Meeuws vervolgd zijn verhaal: "Wij houden de veranderingen in de markt en de wensen van de consument scherp in de gaten. We schakelen sneller in de winkel. Zo kwam D.I.O. met het concept Madelief, een groene en verantwoorde lijn. Ik zag daar kansen in. Nu we een jaar verder zijn is de keuze voor Madelief de juiste gebleken, het loopt goed. Maar ook het deelnemen aan de D.I.O. webshop was een schot in de roos. Shoppen via internet is helemaal van deze tijd en van de toekomst. Dit soort dingen is wat wij als kleine ondernemer nodig hebben om ons te onderscheiden en de klant aan ons te binden. De D.I.O. formule gaat met de tijd mee en daar profiteer ik van."

 

Op de foto: Vincent Meeuws van  D.I.O. Antoinette in Zoetermeer.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief