D.I.O. de Natuurdrogist het Groene Huys geopend

Geplaatst op: 21-10-2014

D.I.O. de Natuurdrogist het Groene Huys geopend

In Goes heeft donderdag 16 oktober jl. D.I.O. de Natuurdrogist het Groene Huys in winkelcentrum Bussel haar deuren feestelijk geopend. Onderneemster Anneke de Oude hield een driedaags openingsfeest: zo kon men er biologische wijn proeven en vers gebakken biologisch brood én kregen klanten bovendien ook 20% korting op een artikel naar keuze.

Biologische, natuurlijke en duurzame producten

D.I.O. de Natuurdrogist het Groene Huys biedt haar klanten een breed assortiment aan biologische, natuurlijke en duurzame producten. In de winkel is er veel aandacht voor (glutenvrije) voeding, superfoods, vitamines, reform, fyto-en homeopathie, vitaminen en mineralen, thee en kruiden op een vloeroppervlakte van ca. 80m2. In de buurt is Dirx Drogist de enige drogisterij en zijn er in het winkelcentrum ook een visboer, bakker en een biologische groenteboer gevestigd.

Eigen assortiment samenstellen

Anneke de Oude heeft een financiële achtergrond. In eerste instantie wilde ze een Gezond &Wel winkel openen maar het werd toch D.I.O. omdat de soft franchise formule veel vrijheid heeft om een eigen assortiment te voeren. Die vrijheid in assortiment paste precies in het plan om ook biologischen glutenvrij brood te verkopen in samenwerking met de bakker die in het winkelcentrum zit en daarnaast ook een broodfabriek bezit. D.I.O. de Natuurdrogist het Groene Huys is een vlotte, modern ingerichte natuurdrogisterij met de frisse kleuren die de D.I.O. de Natuurdrogist zo kenmerkt.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief