D.I.O. de Koning uit Zoetermeer wint D.I.O. eindsprint van Louis Widmer

Geplaatst op: 11-01-2013

D.I.O. de Koning uit Zoetermeer wint D.I.O. eindsprint van Louis Widmer

Het was weer spannend bij D.I.O. want wie won de eerst prijs voor de D.I.O. eindsprint van Louis Widmer? De gelukkige winnaar is D.I.O. de Koning uit Zoetermeer!

De tweede prijs ging naar D.I.O. Michelle te Maassluis, gevolgd door D.I.O. te Boekhorst uit Gaanderen.

Omzetstijging t.o.v. 2011

Met de D.I.O. eindsprint hebben de formuleleden de mogelijkheid om speciaal geselecteerde merken extra aandacht op de winkelvloer te geven. Er staan steeds drie weken lang één of meerdere merken centraal. Winkels moeten proberen dat merk in die weken zo goed mogelijk te verkopen. Degene die dat ten opzichte van vorig jaar het beste blijkt te hebben gedaan, kan naast extra omzet, leuke prijzen winnen. De uitslag laat zien dat heel veel winkels heel erg hun best hebben gedaan om een goede score neer te zetten.

Gezellig avondje uit met team

Aan de D.I.O. eindsprint doen negen verschillende merken mee, onder behoud van scanningsdata is bepaald welke drogist in de desbetreffende verkoopweek de winnaar is. In week 49 t/m 51 stond Louis Widmer (dermatologische huidverzorging) in de aandacht. D.I.O. de Koning won de eerste prijs en gaat met zeven medewerkers op 19 januari naar het Amstel LIVE concert in Ahoy. D.I.O. Michelle die de tweede plaats behaalde in deze eindsprint heeft een diner met het hele team gewonnen en D.I.O. te Boekhorst won een verzorgde bioscoopavond met het hele team.

Specialisme voor de consument

Met deze actie kunnen ondernemers hun adviesfunctie benadrukken en de consument overtuigen van hun specialisme. Het geeft het personeel een stimulans om zich nog meer in te zetten voor gedegen productkennis en meer bij verkoop.

 

Bekijk ook de andere winnaars van de D.I.O. eindsprint!

Prijsuitreiking helikoptervlucht aan D.I.O. van Rheenen uit Weesp

D.I.O. Lisette uit Hoofddorp wint D.I.O. eindsprint van John Frieda

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief