D.I.O. blijft groeien: in maart twee nieuwe winkels geopend

Geplaatst op: 28-03-2012

D.I.O. blijft groeien: in maart twee nieuwe winkels geopend

D.I.O. opent dit jaar heel wat nieuwe winkels! De zeer succesvolle en snel groeiende winkelformule voor zelfstandige drogisten heeft meer dan 180 winkels en de komende maanden volgen er meer!

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van deze echte buurtdrogisterij. De D.I.O. drogist kent zijn klanten vaak persoonlijk en maakt dus tijd voor een praatje. Daarnaast heeft de D.I.O. drogist een uitgebreid assortiment, inclusief het kwalitatief hoogstaande huismerk Idyl dat zeer voordelig is.

Aantrekkelijk voor jonge ondernemers

D.I.O. blijft ondanks de huidige economisch zware tijden groeien, dit komt deels omdat de relatief goedkope D.I.O. winkelformule aantrekkelijk is voor jonge, startende ondernemers. Maar ondernemers hebben bij D.I.O. ook alle ruimte om hun winkel naar eigen inzicht in te richten en dat slaat aan.

Nieuwe D.I.O. in Sleen en Paramaribo

In maart worden er twee nieuwe D.I.O. winkels geopend. Op 15 maart jl. opende Bea Kortwijk haar gloednieuwe D.I.O. drogisterij Klaver 4 aan de Bannerschultestraat 10 in Sleen en op 31 maart opent Arthuro Rodrigues in Paramaribo, Suriname zijn nieuwe D.I.O. drogisterij Lelydrop aan de Indiraghandiweg 929. En bij deze openingen blijft het niet. D.I.O. heeft de ambitie om deze groei ook de komende jaren door te zetten. D.I.O. verwacht in 2014 de 250ste D.I.O. drogisterij te openen.

Ruimte voor ondernemer blijft uitgangspunt

D.I.O. helpt ondernemers bij het openen van hun eigen D.I.O winkel. Van begin tot eind staat D.I.O. de ondernemer bij. De afdeling Retailondersteuning helpt met het inrichten van de winkel. Daarnaast zorgt de afdeling Promotie voor het specifiek op maat gemaakte reclamemateriaal voor de D.I.O. drogist. Er wordt altijd gekeken naar wat de ondernemer wil en vervolgens gaat de openingscoördinator samen met de ondernemer, in goed overleg, aan de slag.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief