Decubal zorgt voor je huid tijdens en na de zomer

Geplaatst op: 28-06-2012

Decubal zorgt voor je huid tijdens en na de zomer

Tijdens de zomer kan je huid flink uitdrogen waardoor ze vocht verliest en vaak extra droog en gevoelig aanvoelt. Producten die de huid van vocht, voeding, kalmering, herstel en huideigen lipiden voorzien mogen dan ook zeker niet ontbreken!

Decubal biedt hiervoor diverse effectieve gezichts- en bodyproducten zonder parabenen en parfum die zowel het vochtgehalte als het natuurlijke lipidenniveau weer snel aanvullen en speciaal ontwikkeld zijn voor een droge tot zeer droge en gevoelige huid.

Decubal Serum, kalmering en extra voeding voor het gezicht

Een droge, door zomerse invloeden geprikkelde huid vraagt om extra voeding, verzorging en vooral: kalmering. Het Decubal Serum bevat maar liefst 100% huideigen lipiden. Het werd speciaal ontwikkeld voor een zeer droge en veeleisende huid. De hoogwaardige serumformule is uitzonderlijk rijk aan natuurlijke oliën zoals jojoba- en avocado- olie. Beide oliën zorgen voor een zijdezachte, direct comfortabel aanvoelende en vooral soepele gezichtshuid. Het toegevoegde kamille- extract en amandelolie hebben een kalmerende werking op een (zon)geprikkelde of geïrriteerde huid.

Decubal Gezichtscrème Vitaal voor een soepele stralende huid

De samenstelling van Decubal Gezichtscrème Vitaal bevat een mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën, alsmede vitamine B3 (Niacinamide). De rijke formule ondersteunt de natuurlijke huidbarrière. Niacinamide maakt de huid sterk en weerbaar, gaat irritaties tegen en vermindert jeuk als gevolg van irritaties en droogte. Hierdoor voelt de gezichtshuid comfortabel aan en is optimaal bestand tegen externe invloeden. Het resultaat is een stralende huid die zacht, soepel en comfortabel aanvoelt en die er mooi verzorgd en gezond uitziet! Decubal Gezichtscrème Vitaal bevat geen parabenen en parfum en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige gezichtshuid.

Decubal Body Crème, de intensieve ‘vochtboost'

Decubal Body Crème is een uitzonderlijk rijke en intensief verzorgende crème die de droge lichaamshuid effectief en vooral krachtig hydrateert, voedt en herstelt. Ook deze samenstelling is vrij van parfum en bevat maar liefst 40% aan huideigen lipiden en natuurlijke oliën. De romige bodycrème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De toegevoegde antioxidant vitamine E voorkomt een voortijdige huidveroudering. Een comfortabel aanvoelende, weerbare en vooral gezonde lichaamshuid die bovendien langdurig mooi bruin blijft!

Decubal Body Olie kalmeert, verzorgt en verzacht

Decubal Body Olie in handige sprayflacon is een intensief verzorgende, voedende en verzachtende niet-vette olieformule voor de zeer droge lichaamshuid met kalmerend kamille- extract. De toegevoegde jojoba olie en vitamine E zorgen voor een optimaal soepele en zachte lichaamshuid met een zijdeachtige glans. Omdat de samenstelling geen parabenen en parfum bevat, is deze zelfs geschikt voor de gevoelige lichaamshuid. Voor wie echter liever een bodyolie met een frisse geurbeleving wenst, is er een apart sachet bijgevoegd met natuurlijke grapefruitolie waarmee de ongeparfumeerde formule desgewenst kan worden vermengd.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Decubal Serum  € 19,99/30ml
  • Decubal Gezichtscrème Vitaal  € 12,50/50ml
  • Decubal Body Crème  € 12,50/100ml
  • Decubal Body Olie  € 14,99/200ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief