Decubal steunt de tweede editie van Duizend Borsten Beurs

Geplaatst op: 10-10-2011

Decubal steunt de tweede editie van Duizend Borsten Beurs

Oktober staat in het teken van borstkanker. Op woensdag 12 en vrijdag 14 oktober organiseren de mammacare- teams van verschillende ziekenhuizen voor de tweede keer de‘ Duizend Borsten Beurs'.

Gevarieerd programma

Niet alleen borstkankerpatiënten, maar ook familie, vrienden, buren, collega's en andere belangstellenden vinden bij Duizend Borsten een gevarieerd programma vol informatie en entertainment. Naast informatie over gezonde borsten, mastopathie, borstkanker en de behandeling van borstkanker zijn er modeshows en boeiende lezingen.

Medisch plein

Op het medisch plein staan artsen en specialisten klaar om op alle mogelijke vragen antwoord te geven. Uiteraard zijn er ook ervaringsdeskundigen aanwezig. Aandacht voor het uiterlijk en het lichaam is er door visagisten, masseurs en voedingsadviseurs. Professionele fotografen maken bijzondere portretten die de bezoekers gratis thuisgestuurd krijgen.

Decubal ondersteunt met producten

Decubal ondersteunt dit initiatief van harte. Wij weten uit de vele reacties, hoe blij kankerpatiënten zijn met de producten van Decubal, daarom zal Decubal producten en schoonheidsspecialistes ter beschikking stellen tijdens dit evenement. Vechten tegen kanker is zwaar voor het hele lichaam, zowel psychisch als fysiek. Decubal wil graag helpen met in ieder geval één onderdeel daarvan, de huid. Chemotherapie kan de huid namelijk behoorlijk uitdrogen en bestralingen hebben vaak hetzelfde effect, vooral op de plek(ken) waar bestraald is.

Speciaal ontwikkeld voor droge en gevoelige huid

Decubal biedt een complete huidverzorgingslijn die speciaal ontwikkeld is voor de droge huid. Het helpt het tekort aan vocht en lipiden aanvullen, zodat de huid weer soepel en comfortabel aanvoelt en stimuleert de huid tevens om zelf weer lipiden aan te maken. Alle producten van Decubal zijn parfum- en parabenenvrij.

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief