Decubal Mini’s, handig voor op reis

Geplaatst op: 17-03-2011

Decubal Mini’s, handig voor op reis

Bij het inpakken van de vakantiekoffer of weekendtas neem je dan het liefst spullen mee die zo min mogelijk ruimte innemen en die dus praktisch zijn qua formaat.

Handig en praktisch

Speciaal voor op reis en handig voor in de komende vakantiekoffers deze zomer zijn de miniverpakkingen van 30 ml van de Decubal Douche & Bad Olie en de Decubal Milde Shampoo!

Unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën

Met name tijdens de zomermaanden wordt de huid van het lichaam en het haar vaak extra droog en gevoelig door de inwerking van zon, zeewater en wind. Decubal is een speciale productlijn voor de droge huid, die een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën bevat. De Decubal- producten helpen stuk voor stuk om dit tekort aan te vullen en zorgen er tegelijkertijd voor, dat de huid zelf weer lipiden aanmaakt.

NIEUW! Decubal Mini Douche & Bad Olie

Na een dagje strand, waarbij zon, zeewater en de zilte wind de huid op meerdere manieren prikkelden en daardoor vaak extra gevoelig maakten, heeft de huid behoefte aan een milde en verzorgende reiniging. Decubal Mini Douche & Bad Olie is geschikt voor dagelijks gebruik tijdens douchen of baden. Deze rijke olie in een handige reisverpakking van 30 ml reinigt en verzorgt de huid optimaal zonder haar uit te drogen. De parfumvrije formule bevat jojoba- en kamille oliën voor een zijdezachte en gekalmeerde huid.

NIEUW! Decubal Mini Milde Shampoo

UV- straling en veelvuldig zwemmen in chloor- of zeewater tijdens de vakantie maakt het haar en de hoofdhuid droog en daardoor vaak ook gevoelig. Een shampoo met een zeer milde en rijk verzorgende samenstelling zorgt er dan voor, dat het haar in alle zachtheid kan worden gereinigd en verzorgd, zonder het nog verder uit te drogen.

Helpt droog haar en droge hoofdhuid te herstellen

Decubal Mini Milde Shampoo in een reisverpakking 30 ml is geschikt voor dagelijks gebruik en bevat vitamine E, panthenol en intensief verzorgend en voedend tarwe-extract om het droge haar en de droge hoofdhuid optimaal te helpen herstellen. De rijke mix van natuurlijke oliën zorgt voor fluweelzacht en mooi glanzend haar dat gemakkelijk en soepel in model te brengen is, zonder dat je een aanvullende conditioner hoeft te gebruiken. Ook dat scheelt weer qua ruimte in je toilettas!

 

Verkoopprijzen

  • Decubal Mini Douche & Bad Olie € 1,79/30 ml
  • Decubal Mini Milde Shampoo € 1,79/30 ml

 

De nieuwe Decubal Mini's van 30 ml zijn het gehele jaar verkrijgbaar.

 

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief