Decubal introduceert 2 in 1 Shampoo & Conditioner voor de droge en gevoelige huid

Geplaatst op: 06-02-2013

Decubal introduceert 2 in 1 Shampoo & Conditioner voor de droge en gevoelige huid

Decubal, de speciale productlijn voor de droge en gevoelige huid, introduceert op 1 maart 2013 een 2 in 1 Shampoo & Conditioner die de droge, gevoelige hoofdhuid voedt en verzacht en het haar verzorgt.

Net als de Milde Shampoo, Douche & Bad Olie, Body Lotion en Body Olie is het 2 in 1 product voorzien van een trendy nieuwe verpakking die gemakkelijk in het schap past.

Parfum- en parabenenvrij

De nieuwe 2 in 1 Shampoo & Conditioner van Decubal maakt de verzorgingslijn voor de droge en gevoelige huid compleet. Het innovatieve 2 in 1 product bevat rijke ingrediënten als kokosvet, jojoba-olie en avocado-olie die het haar voeden en heerlijk zacht maken terwijl vitamine B5 (panthenol) en romige shea butter tegelijkertijd de hoofdhuid verzorgen en verzachten. Decubal 2 in 1 Shampoo & Conditioner bevat 2% lipiden, is parfum- en parabenenvrij en geschikt voor het hele gezin.

Meer gebruiksgemak, minder schapruimte

Decubal 2 in 1 Shampoo & Conditioner is verpakt in een moderne flacon met een handige disc top. Deze handige sluiting zorgt ervoor dat het product gemakkelijk uit de flacon te krijgen is en verhoogt het gebruiksgemak. Op het omdoosje is de productnaam- en informatie nu duidelijker zichtbaar voor de consument. Ook is de categorie van het product ‘Wash' toegevoegd op de verpakking zodat de consument makkelijker door het assortiment kan navigeren (Face, Body of Wash).

Nieuwe trendy verpakking 

In navolging van de frisse vormgeving van de 2 in 1 Shampoo & Conditioner heeft Decubal ook de Milde Shampoo, Douche & Bad Olie, Body Lotion en Body Olie voorzien van een trendy vormgegeven ronde verpakking. Bijkomend voordeel is dat de omdoosjes veel smaller zijn geworden zodat ze nog gemakkelijker in het schap passen. De sluitingen zijn verbeterd en bovendien zijn de teksten op de flacons geprint, zodat de labels niet meer kunnen loslaten. Deze nieuwe verpakkingen zullen vanaf 1 april 2013 geleidelijk instromen.

Verbeterde receptuur

Naast de verpakking is ook de receptuur van deze vier producten verbeterd. Zo bevat de Douche & Bad Olie nu 23 % meer lipiden en is de Body Olie verrijkt met de ingrediënten amandelolie, olijfolie en soja-olie. Een sticker met daarop de tekst ‘Nieuwe formule' zal consumenten er extra op attenderen dat ze te maken hebben met een verbeterde en vernieuwde receptuur.

Promotionele ondersteuning Decubal

De introducties van de 2 in 1 Shampoo & Conditioner en de vier vernieuwde producten van Decubal worden promotioneel breed gesteund door onder meer een samenwerking met het nieuwe marketing pr-bureau Evident PR, een gerichte benadering van consumenten- en vakmedia, drie grote Facebook-campagnes en advertorials in o.a. de tijdschriften gezondNU en Santé.

 


Consumentenadviesprijs

  • Decubal 2 in 1 Shampoo & Conditioner  € 9,99/200ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief