Decubal Handcrème: extra intensieve verzorging voor droge handen

Geplaatst op: 20-09-2012

Decubal Handcrème: extra intensieve verzorging voor droge handen

De koude maanden zijn weer in aantocht. Gure weersinvloeden kunnen de huid van de handen extra droog en daarmee gevoelig maken. Met Decubal Handcrème zorg je voor mooie, goed verzorgde en nooit meer droge handen!

Externe invloeden

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft een droge huid in plaats van vocht juist de meeste behoefte aan voldoende lipiden. Een goede lipidenbalans is onmisbaar, met name voor de huid van de handen. Deze hebben immers veel te verduren door externe invloeden, zoals veelvuldig wassen met zeep, gebruik van desinfectanten en uiteenlopende weersinvloeden.

Parfum- en parabenenvrij

De Decubal-productlijn is speciaal voor de droge huid. Het bevat een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën en is parfum- en parabenenvrij. De formules werken stuk voor stuk samen met de huid en vullen het tekort aan lipiden direct aan. Ze stimuleren de huid tevens om zelf weer lipiden aan te maken.

Hydratatie en rijke voeding voor de handen

Decubal Handcrème bevat een unieke mix van huideigen lipiden, lanoline, natuurlijke oliën, vitamine E en hyaluronzuur. Het verzorgt, hydrateert en verzacht de droge handen intensief, zowel aan de oppervlakte als diep van binnen. De natuurlijke huidbarrière wordt op die manier versterkt en de handen voelen weer comfortabel, zacht en elastisch aan. Decubal Handcrème wordt gelijk door de huid opgenomen en voelt niet vet aan.


Consumentenadviesprijs

  • Decubal Handcrème € 7,99/100 ml

 

Decubal is via Facebook te volgen en te ‘liken' en heeft ook een eigen YouTube-kanaal

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief