DECLARÉ Make-up, voor meer dan mooie feestdagen!

Geplaatst op: 16-09-2010

DECLARÉ Make-up, voor meer dan mooie feestdagen!

De make-up van DECLARÉ is zeer geschikt voor de gevoelige huid die niet elke make-up verdraagt. De compacte maar complete DECLARÉ make-uplijn is door dermatologen en oogartsen getest op optimale verdraagzaamheid en een dito bescherming. De meeste producten bevatten geen parfum.

DECLARÉ Firming Cream Make-up

DECLARÉ Firming Cream Make-up is een hoogwaardige foundation voor de normale en droge huidtypes. Deze voorziet de huid niet alleen van het perfecte ‘make-up canvas', maar verstevigt haar tevens intensief dankzij de geavanceerde anti-aging samenstelling. De formule is verkrijgbaar in 4 natuurlijke tinten en bevat met siliconen omhulde pigmenten, bijenwas, Hop- en Ginkgo Biloba- extracten. Het toegevoegde zonnefilter met een SPF 15 beschermt de huid tegen de (herfst- en winter) zon.

Perfecte dekking

De luxueuze crèmeformule geeft een perfecte dekking, zonder een onnatuurlijk maskereffect, reguleert het vochtniveau van de huid en reduceert direct tekenen van vermoeidheid, een vale teint en veroudering. De langdurig houdende textuur hoopt niet op in de huidplooitjes en zorgt voor een optische vermindering van rimpels, fijne lijntjes en oneffenheden.

Onweerstaanbare rode lippen met DECLARÉ Shiny & Sheer Lipcare Stick

Rode lippen zijn dit najaar onmisbaar, voor wie gaat voor make-up volgens de nieuwste trends! DECLARÉ Switzerland biedt met de Shiny & Sheer Lipcare Stick met nummer 2017 (intens rood) een lipstick die niet alleen zorgt voor een up-to-date kleurnuance, maar die tegelijkertijd garant staat voor een intensieve verzorging van de lippen.

Verkrijgbaar in 8 tinten

Dit is te danken aan de toevoeging van abrikozenpitolie en de antioxidant vitamines C en E. Deze luxueuze lipstick met plezierig vanille- kokosaroma is verkrijgbaar in 8 tinten. De lipstick zorgt voor een perfecte hydratatie en verzorging van de lippen en biedt een rijke kleur met een semitransparant effect, een mooie glans én een langdurige houdbaarheid!

Verkoopprijzen

DECLARÉ Firming Cream Make-up €31,90/30 ml
DECLARÉ Shiny & Sheer Lipcare Stick (Nr. 2017) €17,90

Meer informatie: www.declarebeauty.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief