DECLARE CaviarPerfection Luxury Anti-Wrinkle Body Butter

Geplaatst op: 16-09-2010

DECLARE  CaviarPerfection Luxury Anti-Wrinkle Body Butter

De lijn biedt met de ultraluxe DECLARE CaviarPerfection Luxury Anti-Wrinkle Body Butter met intensief verzorgende eigenschappen een topproduct, waarmee het najaar en de komende feestdagen op je allermooist, trendy en vooral in stijl kunnen worden genoten!

Luxe wellnessbeleving met DECLARÉ CaviarPerfection Luxury Anti-Wrinkle Body Butter

Deze ultraluxe en zeer rijke bodycrème op basis van puur kaviaar- extract, squalane (olijfolie), toniskin (een intensief huidverstevigend complex) , vitamine E, hyaluronzuur en saccharide, laat zich eenvoudig verdelen over de lichaamshuid. De romige body butter- textuur smelt subliem samen met de huid onder invloed van lichaamswarmte. De formule verbetert de stevigheid en elasticiteit van de lichaamshuid en de lichaamscontouren en vermindert droogte, rimpels en ruwe huiddelen.

Extra dimensie

De huid ziet er verfijnd uit en voelt fluweelzacht en glad aan. De ontspannende en stijlvolle geur zorgt voor een extra dimensie als het gaat om pure ontspanning en een luxe wellnessbeleving! De crème in een royale en sierlijke goudkleurige pot is een sieraad voor elke badkamer en vormt een subliem cadeau voor de komende feestdagen!

Verkoopprijzen:

DECLARÉ CaviarPerfection Luxury Anti-Wrinkle Body Butter €95,00/pot 200 ml

Meer informatie: www.declarebeauty.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief