Deborah Milano's Nr. 1 best-seller

Geplaatst op: 14-03-2011

Deborah Milano's Nr. 1 best-seller

Foundation is zonder twijfel voor vrouwen één van de belangrijkste producten om er perfect uit te zien.

Geschikt is voor elk huidtype

Om er 24/7 mooi en stralend uit te zien is er vanaf nu Deborah Milano's 24 Ore Perfect Foundation. Een formule die geschikt is voor elk huidtype en een perfecte teint garandeert, de hele dag lang.

Met polysaccharide complex

Dankzij de zachte en crèmige formule brengt de 24 Ore Perfect Foundation makkelijk aan en geeft het een subtiele, zachte finish, die vederlicht aanvoelt. Dankzij het toegevoegde polysaccharide complex, wat een beschermend laagje over onze huid legt en hierdoor werkt als een tweede huid, voelt de formule zeer comfortabel aan. Voor een langdurig natuurlijk en perfect resultaat!

Egale teint zonder te glimmen

Gedurende de dag zijn ‘touch-ups' niet nodig dankzij het toegevoegde Power Stay Complex, wat er voor zorgt dat pigmentdeeltjes op hun plek blijven en voorkomt dat de huid gaat glimmen. Het ingrediënt Eclaline, een plantenextract van de witte lupine, bevordert de natuurlijke glans van onze huid, door de microciruclatie te stimuleren. Kleine microsferen reflecteren het licht evenredig waardoor de huid er egaal uitziet!

Met SPF10

Een SPF10 beschermt de huid tegen UV stralen en vroegtijdige huidveroudering. Hygiënisch, dankzij de handige pompflacon en bovendien makkelijk te doseren. Deborah Milano's 24 Ore Perfect Foundation is verkrijgbaar in 5 tinten.

 

Consumentenadviesprijs

  • Deborah Milano's 24 Ore Perfect Foundation € 13,50/30 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief