Deborah Milano introduceert Shine Tech Gel Like nagellak

Geplaatst op: 12-03-2013

Deborah Milano introduceert Shine Tech Gel Like nagellak

Perfecte nagels met een mooie diep gepigmenteerde kleur en een schitterende glans bereik je met een van de nieuwe Shine Tech Gel Like nagellakken van Deborah Milano.

Met 'gel like' effect

De nieuwe Shine Tech Gel Like nagellakken hebben behalve een mooie spiegelglans ook een wonderbaarlijk volume effect na gebruik van slechts 1 laagje (breng voor een streeploos resultaat twee laagjes op). De speciale formule geeft een gladde, ultraglanzende en diep gepigmenteerde kleur, die een perfecte dekking en een volume 'gel like' effect garandeert zonder gebruik te maken van UV en LED lampen. De formule is extra vloeibaar en dankzij de extra brede applicator is de nagellak toch gemakkelijk aan te brengen op je nagels.

10 prachtige tinten

De nieuwe Shine Tech Gel Like nagellakken van Deborah Milano zijn verkrijgbaar in de volgende 10 schitterende gepigmenteerde kleuren: (1) Naked Now, (2) Pink Pulse, (3) Taupe Ambition, (4) Cherry Bang, (5) Violet Pleasure, (6) Red Pusher, (7) My Red, (8) Red Boudoir, (9) Peacock Couture en (10) Blue Potion.

 

Consumentenadviesprijs

  • Deborah Milano Shine Tech Gel Like nagellak  € 7,25/8,5 ml. Limited edition.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief