De winnaars van D.I.O. eindsprint Treedo zijn bekend!

Geplaatst op: 26-11-2013

De winnaars van D.I.O. eindsprint Treedo zijn bekend!

De winnaars van de D.I.O. eindsprint Treedo, producten met o.a. Glucosamine en Chondroïtine, zijn onlangs bekend geworden! De eerste prijs is gewonnen door D.I.O. Boogaard te Uithoorn, op de voet gevolgd door D.I.O. Magneet uit Sint Nicolaasga en D.I.O. Dennis uit Leende.

D.I.O. Eindsprint

Met de D.I.O. eindsprint hebben de formuleleden de mogelijkheid om speciaal geselecteerde merken extra aandacht op de winkelvloer te geven. Er staan tijdens een bepaalde periode één of meerdere merken centraal. Winkels moeten proberen dat merk in die weken zo goed mogelijk te verkopen. Degene die dat ten opzichte van vorig jaar het beste blijkt te hebben gedaan, kan naast extra omzet, leuke prijzen winnen. De uitslag laat zien dat heel veel winkels heel erg hun best hebben gedaan om een goede score neer te zetten.

Mooie prijzen te winnen

Tien verschillende merken doen hier aan mee en onder behoud van scanningsdata is bepaald welke drogist in de desbetreffende verkoopweek de winnaar is. In week 42 t/m 43 stond Treedo in de aandacht. D.I.O. Boogaard heeft wel een hele leuke prijs in ontvangst mogen nemen. Zij hebben voor €1000,- aan cadeaubonnen gewonnen van Blond Amsterdam. Maar ook de 2e prijs is niet mis. D.I.O. Magneet heeft een Workshop cupcakes bij Koekenzo gewonnen en D.I.O. Dennis mag een workshop Brabantse worstenbroodjes volgen met het gehele team.

Doel van de actie bij D.I.O.

Met deze actie kunnen ondernemers hun adviesfunctie benadrukken en de consument overtuigen van hun specialisme. Het geeft het personeel een stimulans om zich nog meer in te zetten voor gedegen productkennis en meer bij verkoop. Een mooie tool om een eindsprint te maken en 2013 knallend af te sluiten!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief