De winnaars van de winkelwedstrijd 2014: Kruidvat Elsloo en Trekpleister Veenendaal

Geplaatst op: 02-10-2014

De winnaars van de winkelwedstrijd 2014: Kruidvat Elsloo en Trekpleister Veenendaal

Elk jaar wordt er bij Kruidvat en Trekpleister een landelijke winkelwedstrijd gehouden waar alle filialen worden beoordeeld op o.a. winkeluitstraling, klantgerichtheid en klanttevredenheid.

Alle winkels worden beoordeelt door een deskundige jury maar ook mystery shoppers bezoeken de winkels meerdere keren. De winkel met de beste score is de trotse winnaar en wint, behalve de felbegeerde titel, ook een leuke prijs voor het hele team.

Weekend Barcelona voor hele team

De winnaars van 2014 zijn Kruidvat Elsloo en Trekpleister Veenendaal, die met het hele team heerlijk kunnen genieten van een welverdiend lang weekend naar Barcelona! Ook de klanten werden zeker niet vergeten want de winnaars trakteerden ze op een lekker stuk gebak. De nietsvermoedende winnaars werden door de directie van AS Watson feestelijk verrast in hun filiaal.

Trots op team

Winkelmanager Artie Sales van Kruidvat Elsloo is ontzettend trots op het team: "Dankzij het enthousiasme en de betrokkenheid van het hele team hebben we dit fantastische resultaat bereikt. Ik ben ontzettend trots op iedereen en kijk er naar uit om samen in Barcelona van deze overwinning te genieten."

Succesvol

Het team van Kruidvat Elsloo ontving de prijs uit handen van Ignace van Poecke, directeur operationele zaken Kruidvat: "Het succes van Kruidvat is voor een groot deel te danken aan de medewerkers die in onze winkels werken. Dit team laat zien waar werken bij Kruidvat om draait: passie in het werk, teamwork en betrokkenheid. Een geweldige prestatie!"

Lof voor team

Winkelmanager Ellen Schriever van Trekpleister Veenendaal kan haar geluk niet op: "Alle lof gaat uit naar mijn team. Samen zetten we ons iedere dag in om klanten de beste service te bieden. Ik ben erg trots dat ons werk op deze manier gewaardeerd wordt."

Kern van het succes

Het dolgelukkige team van Trekpleister Veenendaal ontving de prijs uit handen van Bert Verhoef, algemeen directeur Trekpleister: "Ik wil Trekpleister Veenendaal van harte feliciteren met deze prestatie. Onze medewerkers vormen de kern van het succes van Trekpleister."

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief