De winnaars van 'De Tuinen Star of the Year 2014'

Geplaatst op: 01-04-2014

De winnaars van 'De Tuinen Star of the Year 2014'

De Tuinen houdt elk jaar 'De Tuinen Star of the Year', een talentenjacht waarin werknemers kunnen laten zien hoeveel kennis ze hebben en hoe ze de klanten in de winkel goed kunnen adviseren.

Met deze talentenjacht maken ze kans op een leuke hoofdprijs: een compleet verzorgde reis naar New York of London.

Prachtige locatie in Cheshire

De finale vond plaats in het Engelse Crewe Hall, een sprookjesachtig landgoed in Cheshire, helemaal in oude Engelse stijl. Een prachtige en inspirerende setting voor de finalisten om te laten zien wat ze waard zijn. Een hele dag hebben de kandidaten allerlei opdrachten moeten uitvoeren die de kwaliteiten van de medewerkers zichtbaar maken. Na de uitreiking tijdens het galadiner was het uiteraard tijd voor feest!

Kennis en goed advies

Bij De Tuinen is het hebben van kennis heel belangrijk, De Tuinen staat bekend om het geven van persoonlijk advies. Daarom is er de laatste jaren hard gewerkt om de trainingsacademie verder uit te breiden en alle medewerkers de kennis mee te geven die ze nodig hebben in de winkels. Iedereen die bij De Tuinen komt werken heeft de kans om zich te ontwikkelen en de klanten te voorzien van een goed advies.

De Trainingsacademie

De Trainingsacademie bestaat in totaal uit zeven verschillende onderdelen. Heb je deze zeven onderdelen doorlopen en kun je dit ook in de praktijk brengen in de winkel dan ben je een expert. De opleiding begint met de basis kennis die je moet hebben als je bij De Tuinen komt werken. Hoe hoger je in de piramide van opleidingen komt des te meer kennis je hebt vergaard.

Certificaat of diploma

De training Product Adviseur en Gevorderd Product Adviseur zijn erg pittig en bestaat uit dikke documentatie over alle producten en vragen die vanuit klanten kunnen komen in de winkel. De Tuinen heeft ongeveer 4000 producten in de winkel, als je deze twee opleidingen hebt voltooid kun je echt een goed persoonlijk advies geven. Iedere training wordt afgesloten met een certificaat of diploma. Bij de training Product Adviseur en Gevorderd Product Adviseur ontvang je ook een speldje die op de bedrijfskleding gedragen mag worden.

Beloning bij tredes

Naast de opleidingentredes die worden doorlopen, ontvangen de medewerkers van De Tuinen bij een aantal tredes ook een beloning. Om de waardering te laten blijken, omdat ze ook de verantwoordelijkheid krijgen. En natuurlijk meedoen aan ‘Star of the Year'! De sterren van De Tuinen 2014 zijn verdeeld in drie categorieën: filiaalmanager, Assistent Filiaalmanager/1e verkoopster en Verkoopmedewerkers.

Categorie Filiaalmanager

1. Esther van Wolferen - De Tuinen Deventer. Zij won de compleet verzorgde reis naar New York en mag iemand meenemen naar the Big Apple.
2. Annemiek Schippers - De Tuinen Papendrecht.
De andere finalisten in deze categorie waren in willekeurige volgorde: Robine Melchior-De Tuinen Heerhugowaard, Isabelle Wiepjes-De Tuinen Amsterdam Nieuwendijk en Mignon Subelack-De Tuinen Harderwijk.

Categorie Assistant Filiaalmanager/1e verkoopster

1. Sharon van Velzen - De Tuinen Den Haag Babylon. Zij won de compleet verzorgde reis naar London en mag ook nog iemand meenemen.
2. Wieneke van der Meijs - De Tuinen Baarn.
De andere finalisten in deze categorie waren in willekeurige volgorde: Denise Bijsterbosch-De Tuinen Apeldoorn, Shirley Houdijk-De Tuinen Naaldwijk en His Alting-De Tuinen Amsterdam Kinkerstraat.

Categorie Verkoopmedewerkers

1. Demi de Wit - De Tuinen Den Bosch. Ook zij won een reis naar London en mag gezellig iemand meenemen.
2. Joyce de Graaf - De Tuinen Amsterdam Zuidoost.
De andere finalisten in deze categorie waren in willekeurige volgorde: Esther van den Bos-De Tuinen Lelystad, Lori Brekelmans-De Tuinen Tilburg en Kimberly van der Staay-De Tuinen Rotterdam Alexandrium.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief