De winnaars van de Beauty Awards 2013!

Geplaatst op: 05-03-2013

De winnaars van de Beauty Awards 2013!

Maandagavond 4 maart jl. was de feestelijke finale van de inmiddels alweer vierde editie van de Beauty Award. Tijdens een avond boordevol entertainment en culinair genot werden in Studio 21 te Hilversum dit jaar maar liefst 7 winnaars bekend gemaakt binnen de verschillende categorieën!

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade Professionals en vakmagazine KOSMETIEK en werd dit jaar gepresenteerd door Mariëlle Bastiaansen.

De categorieën

De vierde editie van dit spraakmakende evenement was qua genomineerden in 2013 onderverdeeld in meer categorieën dan de afgelopen drie jaren. Voor de categorie Beauty Salon van het Jaar was er een onderscheid gemaakt tussen salons met meer of minder dan 3 FTE*. Voor de categorie Schoonheidsspecialist van het Jaar waren de genomineerden verdeeld over drie regio's. Tot slot was er de categorie Newcomer of the Year en dongen alle genomineerden van de categorieën Beauty Salon en Schoonheidsspecialist van het Jaar mee naar de publieksprijs: een award die door de consument werd gekozen.

Vakbekwaamheid

Alle winnaars zijn allround vakvrouwen en uitstekende representanten voor de professionele schoonheidsbranche, dankzij hun vakbekwaamheid op het gebied van business, PR en marketing, opleidingen, trainingen en vakinhoud. Zij scoorden tevens uitmuntend in het verslag van de zogeheten ‘Mystery Guest' die ‘undercover' een bezoek bracht aan beide winnaars. Ter plaatse in de salons onderging de ‘Mystery Guest' een behandeling en inspecteerde onder meer hoe het er gesteld was met belangrijke zaken zoals klantvriendelijkheid, hygiënevoorschriften en service.

'Beauty Salon van het Jaar' 2013

Categorie Beauty Salon van het Jaar met minder dan 3 FTE: Els de Borst Schoonheidsspecialiste - Pedicure uit Papendrecht

Categorie Beauty Salon van het Jaar met meer dan 3 FTE: Instituut Périne, Total Skin Improvement & Advice uit Mijdrecht

‘Schoonheidsspecialist van het Jaar' 2013

Regio Noord: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland: Tijdloos Instituut voor Wellness en Huidverbetering, Ria Nijburg uit Bedum

Regio Midden: Noord Holland, Flevoland, Zuid Holland, Utrecht: Salon Warmerdam, Vanessa Warmerdam uit Schagen

Regio Zuid: Brabant, Limburg, Zeeland: Beauty Boutique Lalana, Yvonne de Vries uit Wijk en Aalburg

'Newcomer of the Year' 2013

Delica Derma Schoonheidssalon, Desi van den Broek uit Oss

'Publieksprijs' 2013

AERDE Schoonheidsinstituut, Annemiek Nieuwlands-van Aerde uit Gemert

*Rekeneenheid waarmee de omvang van een functie of de personeelssterkte kan worden uitgedrukt. Een volledige werkweek van 38 uur staat gelijk aan 1 FTE. 

 

Foto: Jarno Verhoef, fotograaf

Meer informatie: www.beauty-award.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief