De winnaars van de Beauty Awards 2011

Geplaatst op: 29-03-2011

De winnaars van de  Beauty Awards 2011

Afgelopen zondagavond 27 maart waren ruim 400 gasten, onder wie veel pers en bekende Nederlanders, getuige van de spetterende finale van de tweede editie van de Beauty Award!

Jaarbeurs in Utrecht

De feestelijke avond zat boordevol verrassingen, culinair genot en entertainment. In de imposante Expohal van de Jaarbeurs in Utrecht werden niet alleen de ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar 2011' en de ‘Beauty Salon van het Jaar 2011' prominent in de spotlights gezet, maar werd ook voor de eerste keer de winnaar van de nieuwe categorie ‘Beauty Award Publieksprijs 2011' onthuld.

Ook dit jaar weer veel inzendingen

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek. Alle deelnemers, de organisatie en vakjury leefden maandenlang toe naar deze bijzondere avond. Het aantal inzendingen was ook dit jaar groot en de kwaliteit en professionaliteit van de deelnemers was wederom indrukwekkend.

Spannende uitreiking van de twee winnaars

De fel begeerde Beauty Award 2011 in de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar' is uiteindelijk gewonnen door Mireille Hogenhuis van Pure Beautycare uit Assen. In de categorie ‘Beauty Salon van het Jaar' mocht ‘De Elvenhoeve' uit Haastrecht de fel begeerde Beauty Award in ontvangst nemen!

Visitekaartjes voor de professionele schoonheidsbranche

Beide winnaars zijn zonder meer visitekaartjes voor de professionele schoonheidsbranche, dankzij hun allround mate van vakbekwaamheid. Niet alleen op het gebied van business, PR en marketing, opleidingen, trainingen en vakinhoud scoorden deze twee ambitieuze vakvrouwen hoge punten maar ook voor het verslag van de ‘Mystery Guest'

‘Mystery Guest'

De ‘Mystery Guest' bracht een verslag uit door een bezoek aan beide winnaars. Ter plaatse onderging de ‘Mystery Guest' een behandeling en inspecteerde o.a. hoe het met de hygiëne, klantvriendelijkheid en service gesteld was.

Winnaar ‘Beauty Award Publieksprijs 2011'

Dit jaar werd er nog een prijs uitgereikt tijdens de finale. Zo was er dit jaar de nieuwe categorie ‘Beauty Award Publieksprijs'. Duizenden klanten van schoonheidsspecialisten, lezers van de Sanoma magazines Grazia en Marie Claire, bezoekers van de websites www.styletoday.nl en www.beauty-award.nl hebben hun favoriete schoonheidsspecialist gekozen. De winnaar van deze publieksprijs van 2011 is geworden Babassu Skin & Spa uit Leiden.

Culinair genot

De feestelijke uitreiking van de Beauty Award 2011 werd voorafgegaan door een heerlijk drie gangendiner. De avond zat boordevol gevarieerd entertainment, waarbij de presentatie dit jaar in handen was van Sylvana Simons. Na een aperitief en muzikale begeleiding door een DJ Ricardo gingen alle gasten aan tafel. Een spectaculair openingsoptreden met Percussie werd later op de avond gevolgd door een spectaculaire en prestigieuze modeshow van Balmain Hair, waarbij iedereen "front row" kon genieten.

Balmain Hair Modeshow

De show "Behind the scenes, secrets of Balmain Hair", gaf de gasten van de Beauty Award een kijkje in de geheimen van stylisten backstage, waarbij werd getoond hoe modellen werden omgetoverd worden tot regelrechte ‘catwalk sterren'. Presentator Hildo Groen nam iedereen mee in de wereld van het Parijse modehuis Balmain en onthulde de geheimen van snelle coiffure looks die gecreëerd werden met de Balmain Hair- producten.

Muzikaal hoogtepunt met Xander de Buisonjé

De uitreiking van de Beauty Award 2011 werd bijgewoond door diverse bekende Nederlanders en was er veel pers aanwezig van landelijke dagbladen, weekbladen, regionale media en vooraanstaande glossy's. Na de nodige fotomomenten van de uitgenodigde pers en het door de beide winnaars in ontvangst nemen van de fel begeerde Beauty Awards 2011, volgde tot slot nog een bijzondere verrassingsact. Om het hoogtepunt van dit bijzondere evenement voor de professionele beautybranche op een gepaste wijze af te sluiten, was er een muzikaal hoogtepunt van Xander de Buisonjé!

Meer informatie

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek ter bevordering van het professionele imago en dito kernwaarden van de schoonheidsbranche. 

  • Voor meer informatie is er de website www.beauty-award.nl
  • Voor meer informatie over ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar 2011 Mireille Hogenhuis van Pure Beautycare uit Assen is er de website: www.purebeautycare.nl
  • Voor meer informatie over ‘Beauty Salon van het Jaar 2011 ‘De Elvenhoeve' uit Haastrecht is er de website: www.elvenhoeve.nl
  • Voor meer informatie over de winnaar van de publieksprijs ‘Babassu Skin & Spa' uit Leiden is er de website: www.babassu.nl

 

Meer informatie: www.cosmetitext.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief