De warmte kan zorgen voor aambeienklachten

Geplaatst op: 13-07-2011

De warmte kan zorgen voor aambeienklachten

Maar liefst de helft van alle Nederlanders, met name ouderen, zwangere en net bevallen vrouwen en mensen met overgewicht of obstipatie krijgen met aambeien te maken.

Een veel voorkomend probleem

Aambeien zijn een veel voorkomend probleem, 1 op de 2 Nederlanders en maar liefst 70% van alle zwangere vrouwen krijgt ermee te maken. En toch wordt er nog steeds te weinig over gepraat. Vooral de warmte in de zomer kan voor meer aambeienklachten zorgen. Maar ook voor een verhoogde bloedstuwing in de vaten, waardoor aambeien extra uitzetten. Met HemoClin hoeft de fiets niet in de schuur te blijven. HemoClin gel is naast de handige doseerflacon nu ook verkrijgbaar in een voordelige tube.

Wat zijn aambeien?

Aambeien zijn zwellichamen, weefsels met bloedvaten, die kunnen zwellen om de anus lucht- en lekdicht af te sluiten. Op zich heel normaal, iedereen heeft ze. Maar wanneer de druk in deze zwellichamen regelmatig teveel toeneemt, bijvoorbeeld door veel zitten, persen tijdens de ontlasting of door warmte, kunnen ze gaan uitzetten en klachten veroorzaken. Aambeien ontstaan altijd inwendig. Bij aanhoudende, regelmatige druk kunnen aambeien echter verder uitzakken en buiten de anus zichtbaar worden. Dan spreken we van uitwendige aambeien.

Uit de taboesfeer

Zoals gezegd komen aambeien heel veel voor. Jammer genoeg vinden veel mensen het lastig om dit onderwerp bespreekbaar te maken. 50% van de mensen met aambeien blijft hierdoor rondlopen met klachten als kloofjes en jeuk. Dat hoeft toch niet! HemoClin is hygiënisch aan te brengen en zorgt voor een directe verlichting van jeuk, irritatie en branderigheid die door aambeien en anale kloofjes en wondjes ontstaan.

Neutraliseert schadelijke bacteriën

Bovendien draagt HemoClin bij aan een snelle genezing. De producten danken hun werking aan het gepatenteerd 2QR, afkomstig van de Aloë Barbadensis plant. Dit ingrediënt neutraliseert de schadelijke bacteriën die zich in het anale kanaal bevinden en daar het weefsel aantasten. En dat fietst een stuk prettiger.

 

Dosering en gebruiksaanwijzing

  • Minimaal tweemaal per dag aanbrengen in en rondom de anus in ruime hoeveelheden gedurende een periode van twee weken of wanneer verlichting gewenst is. Regelmatiger aanbrengen verhoogt de werkzaamheid
  • Bij aanhoudende last van aambeien of overmatig bloedverlies, neem eerst contact op met de huisarts
  • Ter voorkoming van aambeien en anale kloofjes, aanbrengen in en rondom de anus voor en na iedere stoelgang
  • HemoClin dient niet langer dan 30 dagen in één behandelingsperiode te worden gebruikt

 

Consumentenadviesprijs

  • HemoClin aambeien gel in tube  € 9,95/38 gram
  • HemoClin aambeien gel doseerflacon  € 18,95/45 ml

 

HemoClin is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief