De verkiezing voor 'Beste Zelfzorgadviseur 2014' is weer gestart!

Geplaatst op: 17-07-2014

De verkiezing voor 'Beste Zelfzorgadviseur 2014' is weer gestart!

Wie verdient dit jaar de felbegeerde titel 'Beste Zelfzorgadviseur 2014'? Nomineer nu je baas, collega of jezelf als kandidaat voor deze jaarlijkse verkiezing binnen de drogisterijbranche!

De trotse winnaar mag zichzelf een jaar lang 'Beste Zelfzorgadviseur' noemen en wint een supermooi prijzenpakket, bestaand uit een bokaal, een weekendje weg, een pakket met heerlijke Kneipp producten, een set mooie boeken gesponsord door IMKO Opleidingen en een workshop zelfzorgadvies.

De initiatiefnemers

De verkiezing 'Beste Zelfzorgadviseur' (voorheen Gouden Gaper) is een initiatief van Lijfblad, vakblad voor drogisterijmedewerkers, en Erkend Specialist in Zelfzorg, het drogistenkeurmerk voor deskundig advies over zelfzorggeneesmiddelen van het CBD. Met deze verkiezing word jij, of je collega in het zonnetje gezet die de consument het beste adviseert over zelfzorggeneesmiddelen.

Goed zelfzorgadvies

Goed advies bij zelfzorg is erg belangrijk, verkeerd gebruik kan immers schadelijk zijn voor de gezondheid en jij kunt de klant helpen bij het maken van de juiste keuze en meer vertellen over het juiste gebruik. Het doel van de verkiezing is het stimuleren van goede advisering, de goede zelfzorgadviseurs in het zonnetje te zetten en om binnen en buiten de branche aandacht te vragen voor het belang van goed zelfzorgadvies in de drogisterij.

Wie kan genomineerd worden?

De voorwaarden om te kunnen deelnemen aan de verkiezing: de kandidaat werkt in een drogisterij met het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg en is in het bezit van een diploma drogist of assistent-drogist. Uiteraard kunnen deelnemers van de vorige jaren ook meedoen. Onder alle mensen die iemand hebben aangemeld, wordt een goodiebag vol verrassende producten verloot.

De verkiezingsrondes

De deelnemers aan de verkiezing maken eerst een kennistest waarvan de 10 beste kandidaten doorgaan naar de volgende ronde en een mystery shopper op bezoek krijgen in de winkel. In de derde ronde wordt na een persoonlijk gesprek met de vakjury besloten wie de uiteindelijke winnaar van 2014 wordt.

Je kunt iemand of jezelf als kandidaat aanmelden tot en met 1 september 2014. De verkiezing is te volgen op de nieuwe facebookpagina.

 

Lees ook:

Drogist Cristina Knollema 'Beste Zelfzorgadviseur 2013'

Beste Zelfzorgadviseur van 2012: Drogist Susanne Direks

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief