De Tuinen wint twee Europese Awards voor private label producten

Geplaatst op: 17-06-2014

De Tuinen wint twee Europese Awards voor private label producten

Met twee van haar private label producten is De Tuinen bij de PLMA International Salute to Excellence Awards in de prijzen gevallen. De winnaars werden bekend gemaakt tijdens de PLMA's ‘World of Private Label' Trade show in de RAI in Amsterdam.

Selectie van 210 producten

De winnaars zijn gekozen uit 210 producten die werden ingestuurd door 45 retailers uit 16 Europese landen. De Tuinen mag zich als Award winnaar voegen bij de rij van winnaars zoals o.a. Asda, Axfood, Carrefour, Casino, Coop Italia, Delhaize, dm-drogerie markt, Eroski, Heimfrost, ICI Paris XL, Iges, Intermarché, Nocibe, Real, Rewe, Spar en Tesco.

Beoordeling van de producten

De producten zijn beoordeeld op smaak en textuur, uiterlijk, verpakking en presentatie, en prijs-kwaliteitsverhouding. Voor de culturele en nationale verschillen tussen de producten en retailers was er speciale aandacht, zodat de winnaars een mooie diversiteit aan consumenten ervaringen vertegenwoordigden in Europa.

Winnaar Award De Tuinen Groene Klei masker

In de categorie 'Skincare' won De Tuinen een Award met De Tuinen Groene Klei. De Tuinen Groene Klei masker is een krachtige ontgifter voor de huid met veel verrassende eigenschappen. Een natuurlijk product om de huid mee te reinigen en te verzachten. Dit product is ontwikkeld door Senior Category Manager Ethical Beauty & Fun, De Tuinen & Essenza, Marcella Reinhard. Het oordeel van de jury luidde: "Voelt uitstekend aan, kwalitatief, heerlijke natuurlijke geur."

Winnaar Award Precision Engineered Pure Casein

In de categorie 'Nutritional & Dietry Supplements' won De Tuinen een Award met Precision Engineered Pure Casein. Precision Engineered is pionier in de productie premium sportvoeding supplementen. Precision Engineered Pure Casein is ontwikkeld voor de actieve sportman, maar past ook als maaltijdvervanger in het eiwitdieet. Het oordeel van de jury: "Een prachtig concept met een goed verhaal."

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief