De Tuinen voor de vierde keer winnaar van FD Gazelle Award

Geplaatst op: 17-11-2014

De Tuinen voor de vierde keer winnaar van FD Gazelle Award

Tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards Noord-Holland en Flevoland in Amsterdam afgelopen donderdag is De Tuinen voor de vierde keer FD Gazelle 2014 geworden waar ze bij De Tuinen elk jaar weer trotser op zijn!

Omzetgroei

FD Gazellen zijn winstgevende bedrijven die over de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% hebben gerealiseerd. Deze bedrijven zijn verspreid over drie categorieën (klein: €100.000 tot €2 mln, middelgroot: €2 mln tot €30 mln en groot: meer dan €30 mln) met in totaal om 331 bedrijven van de 825.000 bedrijven in Nederland. Dit zijn er een stuk minder dan in 2013, toen 395 bedrijven een award in ontvangst mochten nemen. De gemiddelde omzetgroei van deze Gazellen is met 133% de hoogte ooit.

Uniek

In de categorie groot waren er in Noord-Holland 8 genomineerden, voor De Tuinen een hele prestatie om hier als enige retailer tussen te staan: Als retailer is het tamelijk uniek om voor de vierde keer een FD Gazelle te ontvangen voor de groei. Het is niet onopgemerkt gebleven dat veel retailers het zwaar hebben de laatste jaren en sommige overleven het zelfs niet. Voor De Tuinen is dit een ver van het bed show..

Erkenning

Elk jaar wordt de FD Gazelle meer waard voor De Tuinen, voor de vierde keer achtereen kan De Tuinen over de afgelopen 3 jaar een omzetgroei laten zien van meer dan 20%. Erkenning voor iedereen die bij en voor De Tuinen werken aan de groei en ontwikkeling van de Retailbrand.

Innovatie

Innovatie speelt een grote rol bij FD Gazellen, de focus hierop is in vergelijking met andere bedrijven dan ook bovengemiddeld groot. Ook voor De Tuinen is innovatie een grote pijler. Dit jaar is voor De Tuinen een Game Changing year met de introductie van het nieuwe kassasysteem, de lancering van de klantenkaart, verdere uitbreiding van het Customer Support Centre, aanpassing van de winkeluitstraling en nog veel meer.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief