De Tuinen opent in augustus 3 nieuwe winkels!

Geplaatst op: 13-08-2012

De Tuinen opent in augustus 3 nieuwe winkels!

Deze maand worden er maar liefst 3 nieuwe winkels van De Tuinen geopend. Door deze uitbreiding van het aantal filialen zal De Tuinen eind augustus 108 winkels tellen.

Algemeen directeur Dick de Lange en zijn team werken eraan om de komende maanden nog meer winkels te openen.

Forse groei voor De Tuinen

Door de economische situatie stagneert bij veel retailketens de groei. Desondanks maakt de landelijke retailketen van gezondheidswinkels, De Tuinen, juist nu een forse groei door. Op 2 augustus werd in Drachten de 3e De Tuinen winkel in Friesland geopend. Vanaf 9 augustus kunnen ook de inwoners van Oosterhout en omgeving bij De Tuinen terecht voor een persoonlijk advies en de specialiteiten van De Tuinen. De Kalverstraat in Amsterdam zal per 23 augustus een tweede De Tuinen filiaal hebben, zodat er in het centrum van Amsterdam altijd een filiaal van De Tuinen dichtbij is.

Over De Tuinen

Bij De Tuinen kunt u terecht voor een persoonlijk advies. De medewerkers worden intern opgeleid om vragen te kunnen beantwoorden over bijvoorbeeld afslanken, gezondheid, huidproblemen, speciale voeding, sportvoeding, etc. Ook kunt u bij De Tuinen terecht voor de leukste cadeaus, de lekkerste thee en heerlijke verzorgingsproducten. Sinds 2003 is De Tuinen onderdeel van NBTY Europe, onderdeel van het Amerikaanse NBTY, één van de grootste voedingssupplementen specialisten. Hierdoor is het assortiment aan voedingssupplementen en sportsupplementen flink uitgebreid en is De Tuinen dan ook uitgegroeid tot dé specialist op dat gebied.

Uitgebreid assortiment

De Tuinen heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen, sportvoeding, glutenvrije producten, heerlijke thee en een brede range aan verzorging- en relax producten. Alles waar De Tuinen al jaren bekend om staat. De winkel is een punt van rust, waar u ook allerlei producten vindt die ontspanning bieden in deze onrustige tijden.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief