De Stadsdrogist opent eerste franchisewinkel in Ommen

Geplaatst op: 25-02-2015

De Stadsdrogist opent eerste franchisewinkel in Ommen

De Stadsdrogist heeft op 20 februari haar eerste franchiser, Drogisterij Wermink in Ommen, mogen verwelkomen. Om 12:00 werd de winkel aan de Brugstraat 24 feestelijk geopend met leuke openingsacties en verrassende aanbiedingen voor de klanten.

Natuurlijk en onderscheidend

Vijftien jaar was de drogisterij aangesloten bij DA, maar eigenaresse Hester Wermink heeft gekozen voor de formules De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie. Wermink: “De visie van De Stadsdrogist sluit naadloos aan bij mijn eigen visie: de klant centraal stellen en het proberen te onderscheiden van de massa door terug te gaan naar de basis. Zoals het lokaal bezorgen per stadsfiets, meer natuurlijke en biologische producten in het assortiment én het allerbelangrijkste, oprechte aandacht hebben voor je klanten. Als je dezelfde visie hebt, versterk je de formule, want je kunt doen waar je goed in bent.”

Eigen krant

De producten worden lokaal op nostalgische wijze thuisbezorgd per stadsfiets: milieuvriendelijk en belevenisvol.Het folderprogramma van de formule is ook vernieuwend, door middel van een eigen Stadsdrogist krant worden niet alleen kortingen en acties gecommuniceerd, maar ook beauty- en gezondheidsartikelen met handige tips en leuke weetjes.

Back to basics

Op 1 juli 2014 lanceerden Hans Brandwagt en Bart van Riel van H&B Retail Group de nieuwe winkelformule: De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie. Met deze formule willen ze terug naar de basis van de drogisterij-parfumerie: betrouwbaar advies en persoonlijke aandacht. Het motto ‘terug naar de basis’ wordt herhaald in elk detail: klassieke kleuren, het gebruik van hout en ander natuurlijk materiaal, apothekerskasten en kwaliteitsmerken.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief