De Sans Soucis summer collectie 2012: Magnolia Passion

Geplaatst op: 26-03-2012

De Sans Soucis summer collectie 2012: Magnolia Passion

De nieuwe kleuren van Sans Soucis zijn geïnspireerd door de mooie kleuren van de eerste lentebloemen, met in het bijzonder de kleur van de elegante bloem magnolia.

De nieuwe kleuren zijn warm koraal, koel fuchsia en de prachtige magnolianuances die perfect aansluiten op de nieuwste modetrends. De summer look van Sans Soucis staat voor subtiele oogmake-up, felgekleurde lippen en kleurige nagels

Highlight & Concealer

De Perfect Look Highlight & Conceal van Sans Soucis NATURAL COLORS is het perfecte twee in één product voor dagelijks gebruik. De Highlight reflecteert het licht en verbergt donkere schaduwen en tekenen van vermoeidheid. De Conceal compenseert, dankzij haar hydraterende formule, oneffenheden, een imperfecte huid, lijntjes en rimpeltjes.

Ogen

Voor een stralende en open blik gebruik de Sans Soucis Volume Mascara 1st Class All Day Long. Dankzij het ontwerp van de borstel is de mascara zeer eenvoudig aan te brengen. De bal-vormige borstel kan worden gebruikt in verticale, horizontale of diagonale richting - ongeacht het toepassen van de mascara op de bovenste en / of onderste wimpers. Alle wimpers, zelfs de kleinste, zijn bereikbaar vanaf de aanzet en worden nauwkeurig gevormd en gescheiden.

Lippen

Creëer de perfecte look met de Sans Soucis Perfect Lips Every Day in trendy kleuren die passen bij het lente gevoel. Deze lipstick maakt de look niet alleen compleet maar verwent de lippen ook met haar zacht smeltende textuur en duurzame kleur en glans. Voor een nog perfecter resultaat gebruik de lipliner van Sans Soucis om de lippen te omlijnen, waardoor het uitlopen van de lipstick wordt voorkomen. Een subtiel accent kan worden aangebracht met de Lip Gloss Briljant Shine Every Day van Sans Soucis. Met haar parel- en glazuurachtige textuur, laat deze gloss de lippen voller lijken en tovert een verleidelijke glans op de mond.

Nagels

Met de Sans Soucis NATURAL COLORS Nail Enamel Perfect Nails in vrolijke zomerse kleuren, laat je de nagels glinsteren. Een goede dekking en behoud van de lak op de nagels is gegarandeerd al bij de allereerste aanbreng. De Sans Soucis Top Coat versterkt de helderheid van de kleur, zorgt voor extra glans en het behoud van de lak op de nagels.

 

Verkoopprijzen

Sans Soucis Magnolia Passion

  • Perfect Look Highlight & Conceal, 20 Medium Beige € 21,00
  • Mascara 1st Class Volume All Day long, Deep Black  € 17,25
  • Brilliant Shine Every Day Lip Gloss, 41 Soft Coral en 21 Pink Magnolia € 12,95 per stuk
  • PerfectLips Every Day Lipstick, 41 Soft Coral en 30 Pink Magnolia € 15,00 per stuk
  • Perfect Nails Nail Enamel, 10 Intense Coral en 30 Pink Fuchsia € 11,25 per stuk

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief