De romantische nieuwe Voorjaarslook 2012!

Geplaatst op: 20-12-2011

De romantische nieuwe Voorjaarslook 2012!

De winter is in volle gang maar wanneer we aan het voorjaar denken krijgen de meeste mensen weer in diverse opzichten vlinders in hun buik van het nieuwe ontluikende seizoen.

De nieuwe voorjaarslook ‘Fresh Love is in the Air' van freshMinerals tovert een onweerstaanbaar sprankelende uitstraling op je gezicht, alsof je voortdurend ‘Madly in Love' bent!

Intens sprankelende uitstraling

Niets is zo onweerstaanbaar als je uitstraling wanneer je verliefd bent! Deze look creëer je eenvoudig met één van de nuances van freshMinerals Minerals Foundation Powder Puff Top met handig sponsje en spiegeltje. Bovendien is je huid goed beschermd tegen de vaak verraderlijke eerste zonnestralen dankzij de SPF 20. Met freshMinerals Mineral Blush Powder Santa Fé geef je de appeltjes van je wangen een onweerstaanbaar zacht vleugje roze. Met freshMinerals Luminizing Brush Powder Supershine, luchtig over het gehele gezicht aangebracht, krijgt de teint een sprankelende ‘healthy glow' zoals alleen intens verliefde mensen deze normaliter hebben!

Ogen om in te verdrinken

Ogen om in te verdrinken zo mooi, creëer je dankzij de drie perfect op elkaar afgestemde groentinten uit het oogschaduwkitje van freshMinerals Mineral Triple Eyeshadow 'Romance'. Voor extra definitie en het creëren van een subliem schaduweffect in de arcadeboogjes van de ogen, bevat dit kitje een stijlvolle groengrijze nuance. De zacht beige kleur van freshMinerals Mineral Pressed Eyeshadow Beige Pink vormt de perfecte basiskleur voor over het gehele ooglid.

Voor een mooie open blik

Met freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Chloe Brown' omlijn je de ogen vervolgens met een verleidelijk warm bruin accent, voor een mysterieuze look. Twee laagjes freshMinerals Super Volume Mascara 'Brown' geven de ogen tot slot een mooie open blik met natuurlijk uitziende volle, volumineuze wimpers voor een ondeugende knipoog waarmee je schaamteloos kunt flirten!

Verleidelijke fluweelzachte lippen

Flirten in de lente wordt nog verleidelijker dankzij freshMinerals Glamourous Lipgloss ‘Spring Flowers' in een zalmroze tint met een mooie iriserende glans. Het speciaal vormgegeven lipkwastje zorgt ervoor dat je deze lipgloss heel gemakkelijk aan kunt brengen. De formule ruikt verrukkelijk, voelt fluweelzacht aan op de lippen en blijft langdurig perfect zitten.

Verleidelijke "Sweet Kisses"

Ga je liever voor een meer intens en dekkend effect? Met freshMinerals Luxury Lipstick ‘Maui' krijgt je mond een geraffineerde finish. Door de lipcontouren vooraf dun te omlijnen met een strak te doseren lijntje van freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Pink' wordt een extra langdurige houdbaarheid van je lipstick gegarandeerd! 


Adviesverkoopprijzen

‘Fresh Love is in the Air'- Voorjaarslook 2012

Teint

  • freshMinerals Minerals Foundation Powder Puff Top  € 29,95
  • freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Santa Fé'  € 19,95
  • freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder ‘Supershine'  € 29,95

Eyes

  • freshMinerals Mineral Tripple Eyeshadow 'Romance'  € 24,95   
  • freshMinerals Mineral Pressed Eyeshadow ‘Beige Pink'  € 15,50
  • freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Chloe Brown'  € 14,95   
  • freshMinerals Super Volume Mascara 'Brown'  € 18,00  

Lips

  • freshMinerals Glamourous Lipgloss ‘Spring Flowers'  € 15,50
  • freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Pink'  € 14,95 
  • freshMinerals Luxury Lipstick ‘Maui'  € 17,50

 

 

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief