De perfecte huidhersteller voor de zomer: hannah Body Oil

Geplaatst op: 11-07-2013

De perfecte huidhersteller voor de zomer: hannah Body Oil

Tijdens de zomer kan je huid het flink te verduren hebben en uitdrogen, geïrriteerd raken en ruw aanvoelen. hannah Body Oil zorgt ervoor dat je huid van top tot teen wordt voorzien van voeding, herstel, verbeterde elasticiteit en soepelheid. Niet alleen perfect tijdens de zomermaanden maar het hele jaar door!

De intensief huidverbeterende zijdezachte hannah Body Oil is o.a. op basis van natuurlijke noten-, vruchten- en zadenoliën en heeft een heerlijke geur.

Macadamia olie

Macadamia olie is een heel voedingsrijke oliesoort en rijk aan antioxidanten. Deze natuurlijke olie heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid en bevat huididentieke vetten, waardoor de kans op huidirritaties minimaal is. Macadamia olie heeft bovendien als bijzondere eigenschap, dat het een bruine teint intensiveert en vooral: langdurig vasthoudt. Dat maakt hannah Body Oil tot de ideale after sun en bruinverlengende bodyolie.

Arganolie

hannah Body Oil bevat naast Macadamia olie tevens een hoog gehalte Arganolie. De vruchten van de Marokkaanse Arganboom zijn voorzien van zaden, waaruit de Arganolie geperst wordt. Deze olie wordt niet alleen gebruikt voor het bereiden van voeding, maar is met name voor de huid een waardevolle verrijking. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet/vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière geoptimaliseerd.

Vitamine E

Linolzuur, het voorstadium van vitamine F, is in Arganolie maar liefst 3x meer aanwezig dan bv in olijfolie en reguleert de talgafgifte. Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige antioxidant werking. Hierdoor wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid versterkt en worden stressreacties in de huid voorkomen. Naast het voedende karakter en de preventieve bescherming tegen huidveroudering heeft hannah Body Oil een specifieke werking op bijvoorbeeld een droge huid (na het zonnebaden), ter verlichting van eczeem, helpt tevens mee aan het herstelproces van striae en is ook ideaal bij droge, gespleten haarpunten.

Multifunctioneel inzetbare olie

De Body Oil van hannah is een ideale, multifunctioneel inzetbare olie en kan gebruikt worden als:

  • intensief voedende, kalmerende en herstellende after sun olie
  • bruinverlengende bodyolie
  • dagelijkse bodyolie na het douchen, baden of zwemmen
  • kuurolie bij de behandeling van striae
  • ontspannende massageolie voor een weldadige wellness-treatment
  • rijke haarolie voor de behandeling van droge, gespleten haarpunten
  • voedende nagelolie


hannah Body Oil ook in handige reisflacon!

hannah Body Oil is niet alleen verkrijgbaar in een grote pompflacon van 500 ml maar ook in een handige reisflacon van 100 ml. Ideaal en perfect geschikt wanneer je op vakantie gaat, tijdens weekendje weg of wanneer je de Body Oil altijd bij je wilt hebben: gewoon in je handtas!

 

Consumentenadviesprijzen

  • hannah Body Oil   € 42,00/500 ml
  • hannah Body Oil   € 15,00/100 ml

 

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief