Dé perfecte feestmake-up voor de feestdagen

Geplaatst op: 04-11-2011

Dé perfecte feestmake-up voor de feestdagen

De feestdagen komen al in zicht en de de vraag om ‘party proof'- make-upproducten neemt weer volop toe. De collectie van freshMinerals biedt hiervoor een aantal aangewezen toppers! 

Over freshMinerals 

De make-up van freshMinerals biedt de huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten op basis van natuurlijke mineralen zijn heel gebruiksvriendelijk en blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken. Ze beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor' van 80).

Partyproof make-up, Smoothing Prep Primer

De Smoothing Prep Primer van freshMinerals is een primer op basis van hoogwaardige siliconen. Het bevat de antioxidant vitaminen A, C en E in de strijd tegen vrije radicalen en helpt om fijne lijntjes te verminderen. Door de primer aan te brengen onder de minerale foundations, bronzers of blushes van freshMinerals, worden grove poriën minder zichtbaar. Smoothing Prep Primer breng je aan over je dagcrème. Het zorgt bovendien voor een zijdezachte uitstraling van je huid en een langdurige houdbaarheid van je make-up.

Instant sprankeling, Lumizining Brush Powders

De ‘toverkwasten' van de freshMinerals Mineral Lumizining Brush Powders geven je gezicht, in slechts enkele luchtige kwaststreken een onweerstaanbare, sprankelende en feestelijke uitstraling. Deze minerale lichtgewicht poeders met een handig geïntegreerd doseersysteem zijn voorzien van een kwast, voor het snel en gemakkelijk aanbrengen. Druk heel simpel op het knopje onderop, waardoor er precies de juiste hoeveelheid Luminizing Powder ín de kwast terecht komt. Verkrijgbaar in de kleuren ‘Sparkling' (zacht roze), ‘Shimmer' (zacht geel) en ‘Supershine' (parelmoer).

 

Verkoopprijzen

  • freshMinerals Smoothing Prep Primer € 38,95/30 ml
  • freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder € 29,95/stuk

 

 

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief