De perfecte 100% natuurlijke make-up basis voor de getinte- en donkere huid!

Geplaatst op: 18-01-2011

De perfecte 100% natuurlijke make-up basis voor de getinte- en donkere huid!

Voor mensen met een getinte- of donkere huid is het vinden van een mooie, natuurlijk ogende en professionele make-up basis vaak niet eenvoudig.

Getinte- of donkere huid

Voor deze huidsteint zijn foundations al snel te geel, te roze, te grauw, ofwel egaliseren ze de huid niet optimaal. PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals biedt speciale foundationkleuren voor elke teint en combineren de oerkracht van een 100% natuurlijke en zeer krachtige antioxidant met een verfijnde textuur in de vorm van zeer hoogwaardige minerale poederfoundations.

Meest krachtige antioxidant

De PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals foundations zijn gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry -extract. Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Het is daarmee de meest krachtige antioxidant van Moeder Natuur! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry -extract voor buitengewone anti-aging voordelen.

Anti-aging voordelen

Dit wordt zichtbaar en voelbaar door een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. De minerale foundations beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling van de zon dankzij een SPF25, UVA 10 en PA+++* (*PA is de aanduiding voor de mate van UVA- bescherming).

De juiste kleuren foundation voor de getinte en donkere huid

De PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals zorgen voor een puntgave make-upbasis en het optimaal verdoezelen van imperfecties op de huid. Deze hoogwaardige minerale foundations zijn in totaal verkrijgbaar in 6 verschillende tinten en lijken op een poeder. Ze krijgen echter een verfijnde, crèmige textuur, wanneer je de mineralen in ronddraaiende polijstbewegingen met een poederkwast op de huid aanbrengt.

Luxueus en fluweelzacht huidgevoel

De mate van dekking kan eenvoudig naar geheel persoonlijke wens worden gedoseerd, door meer dan wel minder minerale poeder aan te brengen. De 100% natuurlijke formules laten de huid volledig ademen en staan garant voor een luxueus en fluweelzacht huidgevoel. Speciaal voor de getinte en donkere huid zijn er de kleurtinten 4, 5 en 6.

Mix van natuurlijke mineralen

De PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen zoals Mica, IJzer Oxide, Titanium Dioxide en natuurlijke pigmenten. Deze samenstelling is ontwikkeld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers') die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt zoals o.a. talkpoeder en nylon en deze is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren.

Zonder glimmen en tegen hyperpigmentatie

Het glimmen van de huid wordt hierdoor voorkomen. De SPF 25, UVA 10 en PA+++ zorgen ervoor dat de getinte of donkere huid optimaal wordt beschermd tegen hyperpigmentatie, iets waar dit huidtype vaak last van heeft. Niet voor niets worden deze unieke minerale foundations aanbevolen door de Amerikaanse ‘Skin Cancer Foundation'!

PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals

De belangrijkste voordelen voor de getinte- en donkere huid

 • 100% natuurlijke mineralen foundations
 • 6 kleuren totaal, waarvan 3 kleuren speciaal voor de getinte en donkere huid
 • Optimale dekking, nauwkeurig naar wens te doseren
 • Gaan het glimmen van de huid tegen
 • Optimale bescherming tegen hyperpigmentatie
 • Verstoppen de huid niet, laten de huid volledig ademen
 • Ultrakrachtige anti-aging eigenschappen
 • De meest hoge natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen dankzij het CoffeeBer-extract
 • Breed spectrum UV- bescherming met een SPF 25, UVA 10 en PA+++
 • Aanbevolen door de Amerikaanse' Skin Cancer Foundation‘
 • Vrij van parabenen, dierlijke ingrediënten en parfums
 • Milieubewust & 100% veilig

 

Verkoopprijs

PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals € 50,00/stuk

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief