De nieuwste themacollectie G.E.M. van Zenner schittert je tegemoet!

Geplaatst op: 15-05-2012

De nieuwste themacollectie G.E.M. van Zenner schittert je tegemoet!

Een edelsteen is nooit een uni-kleur. De verrassende veelzijdigheid van kleuren van de edelsteen zien we ook terug in Zenner's nieuwste themacollectie G.E.M., een ode aan de edelsteen.

Het kleurenpalet themacollectie G.E.M. bestaat uit zoete kleuren als violet, lila, kers, frambozenroze, diep paars en helder blauw waarmee je eindeloos kunt combineren. Het gevoel van luxe en overdaad wordt versterkt door de accentkleur goud.

Shine volop deze zomer!

Een mooie edelsteen laat je op ieder moment van de dag glamourous voelen, net als de G.E.M. accessoires. Kies bijvoorbeeld voor de kleine snapclip met brochedetail om een mooi opgestoken coupe af te maken, maak een nonchalante paardenstaart instant chic met de metallic-kleurige speld of laat het los hangen en maak het af met de diadeem met bloemen en parels. Er is keuze genoeg!

Met QR code voor handige tips!

Sommige accessoires van deze collectie zijn voorzien van een innovatief en handig snufje; de QR code. Scan de code met je smartphone op de verpakking en je wordt direct verwezen naar een filmpje waarin haarstyliste Aeola je laat zien hoe je de G.E.M. accessoires in jouw coupe makkelijk en eenvoudig kunt verwerken!

 

Consumentenadviesprijzen

  • De prijzen van de G.E.M. accessoires variëren tussen € 2,99 en € 4,99

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief