De nieuwste geur van Avril Lavigne: Wild Rose

Geplaatst op: 06-07-2011

De nieuwste geur van Avril Lavigne: Wild Rose

De Canadese pop-rock zangeres Avril Lavigne heeft sindskort haar derde parfum, Wild Rose, een frisse geur met een mix van heerlijk geurend fruit en bloemen.

Eerste geur in 2009

Avril Lavigne kwam in 2009 met haar eerste geur, Black Star, daarna introduceerde ze haar geur Forbidden Rose. Met haar derde geur Wild Rose wil ze aan alle meisjes laten zien dat ze trots moeten zijn op wie ze zijn en hun dromen absoluut waar kunnen maken. De nieuwste geur is een heerlijk verfrissende geur en bestaat uit een opwindende mix met noten van fruit en bloemen met een vleugje sandelhout.

Frisse en verleidelijke noten

De geur opent met heerlijke topnoten van zacht zoete mandarijn, frisse roze grapefruit en sappige pruim gevolgd door middennoten van zoete oranjebloesem, zwoele Frangipani en blauwe orchidee. De basisnoten zijn verleidelijke muskus, opwindende sandelhout en crème brûlée.

Verrassende flacon

De flacon is heel herkenbaar en heeft dezelfde vorm als haar vorige geur, Forbidden Rose. De nieuwe geur heeft een zacht roze kleur met een lichtroze dop in de vorm van een schitterende roos. Onder de dop zit een mooie zilverkleurige bewerkte ring die je als accessoire kunt dragen. Wild Rose is verkrijgbaar vanaf half augustus.

 

Consumentenadviesprijs

  • Eau de Parfum  € 17,00/15 ml
  • Eau de Parfum  € 25,00/30 ml
  • Eau de Parfum  € 35,00/50 ml
  • Douche Gel  € 9,95/150 ml
  • Deodorant Spray  € 9,95/150 ml
  • Body Lotion  € 9,95/150 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief