De nieuwe Vogue Exclusive is pure luxe voor elke dag!

Geplaatst op: 11-06-2012

De nieuwe Vogue Exclusive is pure luxe voor elke dag!

Het bekende merk Vogue cosmetics heeft onlangs Vogue Exclusive gelanceerd, huidverzorgingsproducten die je huid niet alleen voeden en verzorgen maar haar er ook nog eens prachtig uit laat zien.

Niemand minder dan onze eigen Nikkie Plessen is het gezicht van deze nieuwe lijn huidverzorgingsproducten in een 2 jaar durende campagne.

Stijlvolle beautylijn 

Luxe, stijlvol, sexy en sophisticated: dat waren de kernwaarden voor de makers van Vogue Exclusive bij het ontwikkelen van de scrubs, showerfoams, bodycreams en parfumdeo's voor de nieuwe beautylijn. Het gezicht van deze lijn moest
natuurlijk aan dezelfde criteria voldoen, en al snel werd duidelijk dat dat maar één iemand kon zijn: de Nederlandse actrice en presentatrice Nikkie Plessen.

Vogue: iconisch merk

Nikkie: ‘Vogue is een begrip, een iconisch merk waar ik van kleins af aan al gefascineerd door ben. Ik ben dan ook supertrots dat ik mijn naam daaraan mag verbinden. Toen ik de eerste resultaten van de campagneshoot zag moest ik mijzelf echt even knijpen, het is een enorme eer om zo'n verleidelijke serie producten te mogen vertegenwoordigen.'

Zonder parabenen

De huidverzorgingsproducten van Vogue Exclusive zijn zonder schadelijke stoffen zoals nitro- en polycyclische musken en zijn parabenenvrij. De lijn is verkrijgbaar in drie verschillende geuren. Caresse is een zachte bloemrijke geur, Treasure heeft een rijke fruitige geur van bloemen en Experience heeft de geur van bloemig musk. Het resultaat is dan ook een bijzondere serie die je huid niet alleen voedt en verzorgt, maar er ook nog eens prachtig uitziet.


Consumentenadviesprijzen

  • Vogue Exclusive Shower Scrub  € 6,95/200 ml
  • Vogue Exclusive Body Cream  € 6,95/200 ml
  • Vogue Exclusive Parfum Deo  € 3,95/150 ml
  • Vogue Exclusive Shower Foam € 6,49/200 ml 

 

Voor meer informatie over Vogue Exclusive: www.vogue-exclusive.nl

Bron:

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief