De nieuwe trends lees je op www.beautytrendwatcher.nl!

Geplaatst op: 15-11-2010

De nieuwe trends lees je op www.beautytrendwatcher.nl!

Ben je altijd op zoek naar nieuwe trends op het gebied van Beauty, Gezondheid en Wellness?

Dan hebben we als tip het medium www.beautytrendwatcher.nl!

Nieuwe trendsite

Dit is een relatief nieuwe trendsite die (heel slim!) gekoppeld is aan het gespecialiseerde Beauty & Wellness PR- bureau Cosmetitext onder leiding van het echtpaar Mirna en André van Donselaar. Het idee voor ‘Beauty Trendwatcher' is ontstaan vanuit de grote vraag van met name consumenten, maar tevens TV en Radio naar een overzichtelijk medium met trends, actuele ontwikkelingen en nieuwe producten op het gebied van beauty, wellness en gezondheid.

PR- agent

Deze vraag ontstond n.a.v. het werk van Mirna van Donselaar als o.a. Beauty & Wellness columniste en (hoofd)redacteur voor diverse media (o.a. This is Beauty, Ladies & Gentlemen, Total Wellness, Beauty in Nederland en Drogisten Weekblad) en als PR- agent voor inmiddels ruim 50 verschillende merken in de beauty- en wellnessbranche. Trendwatching op het gebied van beauty, gezondheid en wellness vormt een belangrijke tak binnen het PR- bureau Cosmetitext, dat inmiddels 8 jaar bestaat.

Het online medium

www.beautytrendwatcher.nl ontstond als extra PR- mogelijkheid voor de klanten van het beauty PR-bureau, maar tevens door het werk van directeur Mirna van Donselaar als Beauty & Wellness Trendwatcher voor TV- programma's van RTL-4 (o.a. ‘Aperitivo' en ‘RTL Vandaag') en voor radioprogramma's (o.a. diverse regionale zenders en Radio 100% NL). Zie o.a deze link.: http://www.rtl.nl/shows/aperitivo/lifestyle/

6 overzichtelijke trendrubrieken

‘Beauty Trendwatcher' publiceert op haar portaal op een actuele en onafhankelijke wijze (dus niet alleen maar hun eigen PR- merken!) nieuwe producten, opvallende trends, actuele columns en ontwikkelingen binnen de volgende 6 overzichtelijke trendrubrieken: Skincare, Bodycare, Perfumes, make-up, Health & Wellness, Fashion & Lifestyle. Ook zijn er elke maand leuke Mail & Win acties.

Benieuwd? Check: www.beautytrendwatcher.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief