De nieuwe Romance Remix Winter Collection van Deborah Milano

Geplaatst op: 03-11-2011

De nieuwe Romance Remix Winter Collection van Deborah Milano

Het komende winterseizoen staat in het teken van een opvallende make-up waarmee de vrouw haar persoonlijkheid en vrouwelijkheid perfect kan onderstrepen.

Geïnspireerd op de jaren '50

Volle rode lopen, prachtig gelakte nagels en een intense, diepe blik. Deborah Milano heeft de elegante sfeer van de laatste fashion shows vertaald naar de Romance Remix Winter Collection, een ultra-chique make-up collectie geïnspireerd op de klassieke elegantie en schoonheid van de jaren '50. Trendy maar toch elegant!

De Collectie Romance Mix

De op de jaren '50 geïnspireerde make-up collectie bestaat uit:

  • De nieuwe Milano Red Lipstick, een lipstick waarmee je snel een mooie,intense en levendige kleur op je lippen creëert en die je lippen hydrateert en voedt waardoor ze zeer comfortabel aanvoelen. Bevat SPF 15 die bescherming biedt tegen de schadelijke UV stralen. Verkrijgbaar in de opvallende en trendy kleuren Fuchsia Bolero, Orange Brocade en The Red Dress.
  • De 24Ore Velvet Eyeshadow, een oogschaduw die dankzij& een mix van microparels het licht vangen en reflecteren en je ogen echte eyecatchers worden! Verkrijgbaar in drie prachtige, winterse tinten; 02 (Beige), 06 (Brown) en 22 (Green Brocade).
  • De Shine Tech Nail Enamel, een langhoudende mooie glans nagellak dankzij de geavanceerde technologische formule voor een glanzend en keramisch effect om je look te complementeren! Verkrijgbaar in de kleuren Plum of Red Passion.

 

 

Consumentenadviesprijzen

  • Milano Red Lipstick € 9,50
  • 24Ore Velvet Eyeshadow  € 8,95
  • Shine Tech Nail Enamel € 6,99

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief