De nieuwe limited edition lijn van Catrice: Urban Baroque

Geplaatst op: 19-01-2011

De nieuwe limited edition lijn van Catrice: Urban Baroque

Catrice heeft een nieuwe limited edition lijn in de winkel liggen; Urban Baroque,mooie zachte pasteltinten die je laat verlangen naar het voorjaar en de zomer!

Illuminating powder

Het paradepaardje van deze lijn is wel de Illuminating poeder, een mooie compacte zachte 'highlighter' glanspoeder met een licht zoet geurtje die je huid een mooie natuurlijke 'glow' geven. De poeder heeft een patroon met een mix van de kleuren roze, lichtroze en lichtgroen. Helemaal ideaal is dat het doosje een spiegeltje heeft zodat je elk moment je make up kunt checkenen of bijwerken! Verkrijgbaar in de kleur Masquerade Ball. De verkoopadviesprijs is € 4.49.

Powder brush

Met deze superzachte kwast breng je in een handomdraai de Illuminating poeder gelijkmatig en egaal met roterende bewegingen op je huid. Het handvat van de kwast is bedrukt met een mooie Barok print. De verkoopadviesprijs is € 4.59.

Absolute eye colour duo

De oogschaduw heeft een zachte textuur waardoor het makkelijk op te brengen is en is verkrijgbaar in drie mooie duo pastel combinaties met een applicator. Het doosje is doorzichtig en ook hier zit weer een mooie print op in Bark stijl. Verkrijgbaar in de kleuren Candelabra, Feather Fan en Fleur de Lis. De verkoopadviesprijs is €3.49.

Smooth lipstick

Deze lipstick is een hydraterende crèmeachtige lippenstift in drie natuurlijke tinten die je lippen een 'nude' effect geven. Op de huls zit een mooie Barok print. Verkrijgbaar in de kleuren Marie Antoinette, Elisabeth en Victoria. Verkoopadviesprijs: € 3,99.

Ultimate nail lacquer

De langhoudende textuur van deze nagellak is echt grandioos en droogt ook snel. De kleuren zijn verkrijgbaar in vier 'naturel' look tinten waar je al snel verlangt naar het voorjaar! Er zijn vier verschillende kleuren, Pearls & Chains, Barock & Rock, Princess Ballerina en Biscuits & Cupcakes. De verkoopadviesprijs is € 2.49.

Urban tattoos

Maak je nagels helemaal af met deze Urban Tattoos, genaamd Temporary Couture Tattoos,ze zijn eindeloos te combineren en je krijgt maar liefst vier velletjes met verschillende soorten tekst. De verkoopadviesprijs is € 2.99.

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief