De nieuwe geschenksets van Kneipp!

Geplaatst op: 17-12-2010

De nieuwe geschenksets van Kneipp!

Goed nieuws voor de fans van Kneipp! Kneipp introduceert namelijk vijf nieuwe geschenksets met verschillende mini's voor bad, douche en body!

Onder de € 10!

De vijf nieuwe geschenksets zijn het hele jaar te verkrijgen en met de heerlijke geuren en luxe uitstraling zijn de producten van Kneipp uitstekend geschikt als leuk cadeau voor de kerst of om jezelf te verwennen want ze zijn allemaal onder de € 10. Bovendien zijn alle Kneipp producten dermatologisch getest, vrij van conserveringsmiddelen en mineraaloliën en zijn de producten niet op dieren getest.

Kneipp Geschenkset Verwendouche

Deze heerlijk geurende milde douchegels bestaat uit vijf verschillende douches voor een extra ontspannen douchemoment en zit in een mooie carousselvormige verpakking met een douchepuff. De adviesprijs is € 7.99.

Kneipp Geschenkset Badolie

Met deze kou is er niks heerlijkers dan te ontspannen in een lekker warm bad met vijf heerlijk geurende badoliën van Kneipp. Even lekker relaxen en je komt herboren uit bad! De adviesprijs is € 9.99.

Kneipp Geschenkset Badbruistabletten

Nu heb je voortaan je eigen ontspannende spa thuis met deze 5 verschillende badbruistabletten van Kneipp met de geuren Lavendel, Cranberry, Rozemarijn en Oranje-Linde. De adviesprijs is € 7.99.

Kneipp Geschenkset Badkamergeheimen

Laat je verrassen met een selectie van verschillende heerlijke producten van Kneipp. Met twee ontspannende badolie, twee heerlijke douches en een bruistablet. De adviesprijs is € 9.99.

Kneipp Geschenkset Massageolie

Deze vijf heerlijk geurende en sensuele massageoliën van Kneipp zorgen voor een ontspannen moment met hoogwaardige etherische lavendelolie en een hoog percentage natuurlijke, intensief verzorgende plantenoliën. De adviesprijs is € 9.99.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief