De nieuwe anti-eelt lijn van Hansaplast pakt het grootste voetprobleem aan

Geplaatst op: 10-04-2012

De nieuwe anti-eelt lijn van Hansaplast pakt het grootste voetprobleem aan

Veel mensen hebben last van een zeer droge en verharde huid van de voeten, samen met druk of wrijving kan er zich eelt gaan vormen. Vooral in de zomer wanneer we meer open schoenen dragen wil je dit graag voorkomen.

Geschikt voor diabetici

Het jubilerende Hansaplast die dit jaar zijn 90ste verjaardag viert, introduceert nu een nieuwe anti-eelt lijn en biedt hiervoor de de meest effectieve en snelle oplossing. De nieuwe lijn is geschikt voor diabetici, is dermatologisch getest en bestaat uit drie producten: een Anti-Eelt Crème, een Anti-Eelt Serum en een Anti-Eelt Peeling. 

Hansaplast Anti-Eelt Crème

De Anti-Eelt crème biedt zichtbaar resultaat in vier dagen en gaat eeltvorming tegen door de toevoeging van 20% Ureum. Dit is een huideigen stof die vocht vasthoudt in de huid. Breng de crème twee keer per dag aan op de verharde huid en masseer de crème met cirkelvormige bewegingen totdat deze volledig is geabsorbeerd door de huid.

Hansaplast Anti-Eelt Serum 

Het Hansaplast Anti-Eelt Serum met 20% Ureum is effectief vanaf de eerste applicatie. Breng het serum twee keer per dag aan op de specifieke eeltplekken. Bij hardnekkige eelt kan na de behandeling met het serum een puimsteen gebruikt worden om de verzachte huid te verwijderen.

Hansaplast Anti-Eelt Peeling

De Anti-Eelt Peeling met 5% Ureum is effectief en verzorgend tegelijkertijd door de toevoeging van amandelolie. Breng een kleine hoeveelheid scrub aan op de vochtige voeten, vooral op de voetzolen, en masseer de eeltplekken met een lichte druk. Daarna spoel je de peeling zorgvuldig af met warm water en droog je de voeten goed af. 

 

Consumentenadviesprijzen

  • Hansaplast Anti-Eelt Crème  € 6,49/75 ml
  • Hansaplast Anti-Eelt Serum  € 7,49/6 ml
  • Hansaplast Anti-Eelt Peeling   € 5,49/75 ml

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief